Profeţiile lui Nostradamus. Care este principala ameninţare a anului 2018

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/05/2018, 13:07
Profeţiile lui Nostradamus. Care este principala ameninţare a anului 2018

Conform celor care au analizat textele cabalistului şi farmacistului francez care a trăit în secolul XVI, terorismul va fi principala ameninţare a anului 2018. În textele sale mai scrie că odată cu uciderea liderului Bisericii Catolice se va instaura haosul în lume, iar acest eveniment va avea loc în următorii ani.

Profeţiile lui Nostradamus. Medicul francez a mai prezis că al treilea război mondial va dura 27 de ani şi va implica două mari super-puteri. Un cutremur puternic va lovi vestul Statelor Unite, iar în urma seismului oamenii vor fi mai dezbinaţi şi mai lipsiţi de apărare ca niciodată.

Profetul a mai prezis că oamenii vor putea vorbi cu animalele.  Acesta susţinea că animalele vor fi mai apropiate şi mai loiale oamenilor decât semenii lor.

Profeţiile lui Nostradamus. Mai multe limbi vor dispărea iar, din cauza încălzirii globale, oamenii vor migra în masă pentru că nu se vor putea adapta noilor condiţii climatice.

Medicina va evolua foarte mult. Noile descoperiri vor contribui la prelungirea vieţii oamenilor. Cei care l-au citat pe Nostradamus susţin că acesta ar fi spus că oamenii vor ajunge să trăiască până la 200 de ani.

Nostradamus a mai spus că pentru a putea avea copii, oamenii vor avea nevoie de permis de procreere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×