Profeții Nostradamus pentru 5 ani: „2023- pacea mondială”

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
12/11/2018, 21:53
Profeții Nostradamus pentru 5 ani: „2023- pacea mondială”
Iată profețiile lui Nostradamus pentru următorii 5 ani!

Nostradamus are profeții pentru următorii 5 ani de zile. Lucrările acestuia lăsate în urmă indică lucruri ce se vor întâmpla în viitorul apropiat. Nostradamus a prezis niște evenimente cutremurătoare de-a lungul timpului, printre care și conducerea lui Adol Hitler, dar și atacurile următoare. Nostradamus a ajuns să fie cunoscut cu ajutorul lucrării sale „Les Propheties”, scriere care a apărut în anul 1555.

Acesta a scris, în 3 ani, peste 900 de strofe despre destin și evoluția faptelor acestuia. 70% au fost deja împlinite până în momentul actual. „Scrierile mele vor fi mai bine înțelese de cei ce vor veni după moartea mea”, a scris Nostradamus despre lucrările sale. Cele mai cunoscute previziuni sunt cele despre ascensiunea conducătorului Hitler, aselenizare, și asasinarea lui John F. Kennedy.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nostradamus, profeții pentru 5 ani!

Profețiile lui Nostradamus s-au adeverit de cele mai multe ori. Datorită acestora, un cult s-a creat în jurul său, acordândui-se în cele din urmă titlul de prevestitor. Numele Michel de Nostradame a făcut înconjurul lumii la scurt timp după publicarea lucării celebre. Din păcate, profețiile acestuia sunt cutremurătoare.

Se pare că acesta a scris faptul că aproximativ 1/3 din populația existentă va muri. Bărbatul știa ceea ce va urma în 2023, dar uimitor este faptul că data sa de naștere a rămas chiar și până acum discutabilă. Celebritatea antică mai era cunoscută și sub numele de Oracol, prezicând destinul multor vieți. Nostradamus se pare că și-ar fi prezic propriul sfârșit. „Lângă bancă și pat voi fi găsit mort”, a anunțat acesta cu o noapte înainte să se stingă din viață într-un acces de gută, potrivit unor cercetători.

Profețiile pentru viitori 5 ani:

2020 – fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren; un război este la orizont
2021 – se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale;
2022 – omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie;
2023 – reinstaurarea completă a păcii mondiale
2024 – o eclipsă aduce haos în lume

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×