Profeții Nostradamus pentru 5 ani: „2023- pacea mondială”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/11/2018, 21:53
Profeții Nostradamus pentru 5 ani: „2023- pacea mondială”
Iată profețiile lui Nostradamus pentru următorii 5 ani!

Nostradamus are profeții pentru următorii 5 ani de zile. Lucrările acestuia lăsate în urmă indică lucruri ce se vor întâmpla în viitorul apropiat. Nostradamus a prezis niște evenimente cutremurătoare de-a lungul timpului, printre care și conducerea lui Adol Hitler, dar și atacurile următoare. Nostradamus a ajuns să fie cunoscut cu ajutorul lucrării sale „Les Propheties”, scriere care a apărut în anul 1555.

Acesta a scris, în 3 ani, peste 900 de strofe despre destin și evoluția faptelor acestuia. 70% au fost deja împlinite până în momentul actual. „Scrierile mele vor fi mai bine înțelese de cei ce vor veni după moartea mea”, a scris Nostradamus despre lucrările sale. Cele mai cunoscute previziuni sunt cele despre ascensiunea conducătorului Hitler, aselenizare, și asasinarea lui John F. Kennedy.

Nostradamus, profeții pentru 5 ani!

Profețiile lui Nostradamus s-au adeverit de cele mai multe ori. Datorită acestora, un cult s-a creat în jurul său, acordândui-se în cele din urmă titlul de prevestitor. Numele Michel de Nostradame a făcut înconjurul lumii la scurt timp după publicarea lucării celebre. Din păcate, profețiile acestuia sunt cutremurătoare.

Se pare că acesta a scris faptul că aproximativ 1/3 din populația existentă va muri. Bărbatul știa ceea ce va urma în 2023, dar uimitor este faptul că data sa de naștere a rămas chiar și până acum discutabilă. Celebritatea antică mai era cunoscută și sub numele de Oracol, prezicând destinul multor vieți. Nostradamus se pare că și-ar fi prezic propriul sfârșit. „Lângă bancă și pat voi fi găsit mort”, a anunțat acesta cu o noapte înainte să se stingă din viață într-un acces de gută, potrivit unor cercetători.

Profețiile pentru viitori 5 ani:

2020 – fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren; un război este la orizont
2021 – se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale;
2022 – omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie;
2023 – reinstaurarea completă a păcii mondiale
2024 – o eclipsă aduce haos în lume

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×