Profeție despre Sfârșitul lumii. Leonardo Da Vinci a ascuns-o în ”Cina cea de Taină”, dar a fost descifrată recent!

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 15:14
Profeție despre Sfârșitul lumii. Leonardo Da Vinci a ascuns-o în ”Cina cea de Taină”, dar a fost descifrată recent! GALERIE FOTO
Leonardo Da Vinci, profeție uimitoare ascunsă în pictura Cina cea de taină

Leonardo Da Vinci a ascuns o profeție cutremurătoare în cunoscuta pictură „Cina cea de Taină“. Aceasta se pare că prevede Sfârșitul lumii. Un „puzzle matematic şi astrologic” a adus la cunoștință vestea terifiantă. Sabrina Sforza Galitzia, o cercetătoare din Italia, a descifrat pictura murală „Cina cea de Taină“ și a făcut descoperirea.

Sfârșitul lumii, prevăzut în pictura  „Cina cea de Taină“ a lui Leonardo Da Vinci

Cercetătoarea Sabrina Sforza Galitzia a descoperit vestea incredibilă cu ajutorul picturii murale „Cina cea de Taină“. Sabrina Sforza susține prezicerea unui „potop universal“care va termina toată populația și va face Pământul să dispară. Totul se va petrece pe 21 martie 4006 și se va finaliza pe data de 1 noiembrie.

Se pare că Leonardo Da Vinci ar fi considerat faptul că omenirea face pași repezi spre „suma tuturor lucrurilor, către judecata finală“, descrisă în „Cartea Apocalipsei“. De asemenea, Platon, Aristotel și alți filosofi din Atichitate au făcut previziuni asemănătoare. „El a fost atât un savant, cât şi un om religios, care a trăit într-o epocă dificilă“ şi a preferat să îşi ascundă mesajele, „pentru a nu fi atacat“, a explicat cercetătoarea italiană.

Leonardo Da Vinci, previziune despre Sfârșitul lumii ascunsă în lucrarea Cina cea de Taină
Leonardo Da Vinci, previziune despre Sfârșitul lumii ascunsă în lucrarea Cina cea de Taină

Cina cea de Taină, mister ascuns despre Sfârșitul lumii

Cina cea de Taină are 460 de centimetri x 880 de centimetri și acoperă un zid întreg în biserica Santa Maria delle Grazie din Milano. Unul dintre cei mai cunoscuți pictori a început lucrarea picturii „Cina cea de Taină” în anul 1495 și a finalizat-o în anul 1498. Din cauza deteriorării grave, lucrarea murală a fost restaurată între anii 1978 şi 1999. „În actul euharistic pâinea şi vinul sunt în mod real elemente care conţin trupul şi sângele Mântuitorului în mod minunat. Sfântul Apostol Pavel, în prima epistolă către Corinteni, atrăgea atenţia comunităţii pe care a constituit-o că paharul pe care îl binecuvântăm şi pâinea pe care o binecuvântăm sunt trupul şi sângele lui Hristos.

Face distincţia între mâncarea obişnuită şi elementele euharistice şi subliniază un aspect de moralitate. Şi anume, că înainte de consumarea pâinii şi vinului euharistic trebuie o atitudine pioasă pentru ca elementele euharistice să nu fie pângărite. Noi nu mâncăm trupul unui om şi nu bem sângele unui om. Noi intrăm în comuniune cu Dumnezeu”, a explicat preotul Nicolae Morar, cadru didactic în cadrul Facultăţii de Teologie

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×