Profesorul universitar şi soţia sa au consumat alcool, înainte de a se sinucide! Femeia avea o alcoolemie de 2,4 la mie!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
27/12/2017, 17:53
Profesorul universitar şi soţia sa au consumat alcool, înainte de a se sinucide! Femeia avea o alcoolemie de 2,4 la mie!

O nouă dezvăluire bombă în cazul tragediei care a şocat România, în ziua de Crăciun. Profesorul universitar Bogdan Maleon şi soţia sa consumaseră alcool în cantităţi impresionante înainte de a îşi pune capăt zilelor, au arătat analizele efectuate la medicina legală. Dezvăluirea a fost făcută de procurorii care anchetează acest dosar.

Conform procurorului Carmina Pascal, femeia avea o alcoolemie de 2,40 la mie, iar bărbatul de 1,70 la mie. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul din Iaşi a explicat că moartea celor doi a survenit prin spânzurare. „Nu sunt urme de strangulare”, a precizat acesta, adăugând că moartea celor doi au avut loc cu 8-10 ore înainte de moartea lor.

Profesorul univeritar şi soţia sa au consumat alcool, ănainte de a se sinucide

„Prima care a decedat este femeia, iar după 2-3 ore a decedat şi bărbatul”, a spus Carmina Pascal. Astfel se contrazic primele ipoteze conform cărora a fost o crimă urmată de sinucidere.

În ziua de Crăciun, directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soţia sa, Anda Elena, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiaşi încăperi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×