Galerie FOTO. Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu! A fost acuzată de ABUZ sexual!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/10/2015, 15:15
Galerie FOTO. Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu! A fost acuzată de ABUZ sexual! GALERIE FOTO

O profesoara, în vârstă de 28 de ani, este acuzată că a abuzat sexual un elev de 15 ani care mergea la şcoala unde a predat ea. CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU PROFESOARA SAU PE LINKURILE DE MAI JOS!

Mai mult, femeia a făcut sex cu alţi doi minori şi a aranjat o excursie cu un adolescent la Disneyland pentru a-l seduce.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

FOTO PROFESOARA 1                                            FOTO PROFESOARA 2

FOTO PROFESOARA 3                                           FOTO PROFESOARA 4

FOTO PROFESOARA 5                                           FOTO PROFESOARA 6

Michelle Yeh a fost arestată, fiind acuzată că a abuzat sexual un copil de 15 ani, elev la şcoala din Los Angeles, în Statele Unite ale Americii, unde ea era profesoară de ştiinţe. Mai este acuzată şi că a făcut sex cu doi minori şi că a molestat alţi doi copii, potrivit procurorului de la Districtul LA County.

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

Anchetatorii o acuză că a luat un copil într-o excursie la Disneyland pentru a-l convinge să facă sex cu ea, potrivit Mirror.

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

Profesoara a fost arestată la 17 iulie, iar dosarul ei este enorm: patru acuzaţii de sex cu minori sub 16 ani, două acuzaţii de sex oral cu minori sub 16 ani, două acuzaţii de acte indecente cu un copil de 15 ani şi alte două tentative de a seduce copii.

Cuaţiunea va fi de aproximativ 250.000 de dolari. Dacă va fi condamnată la închisoare, Yeh riscă să stea nouă ani după gratii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×