Producătorii au anunţat când va fi lansat Samsung S9

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
21/02/2018, 10:00
Producătorii au anunţat când va fi lansat Samsung S9

Compania Samsung a anunţat exact când va fi prezentat nooul model de telefon Samsung Galaxy S9! Acesta va fi prezentat în Barcelona, pe data de 25 februarie, la ore 19:00, ora Romaniei, evenimentul fiind organizat chiar înainte ca Mobile World Congress 2018 să înceapă efectiv. 

Una dintre funcţiile foarte bine ţinute secrete a fost dezvăluită pe Internet! S-a aflat că Samsung Galaxy S9 va avea o noua funcţie slow-motion pentru înregistrarea de clipuri video folosind noile camere, aceasta oferind posibilitatea de a face filme la 480 de cadre pe secundă cu telefoanele. 

Producătorii au anunţat când va fi lansat Samsung S9

Samsung Galaxy S9 va avea un mod standard de înregistrare a clipurilor video folosind slow-motion, ele fiind făcute simplu la 480 de cadre pe secundă, însă acesta va fi doar unul dintre modurile de lucru oferite de către aplicaţia Camera.

Samsung Galaxy S9 va permite inclusiv înregistrarea de clipuri video slow-motion doar când un anumit obiect, sau o anumită persoană intră în cadrul camerei, funcţia fiind similară cu una oferită pentru selfie-uri. În aceeaşi idee, Samsung Galaxy S9 va avea posibilitatea de a face înregistrări video slow-motion atunci când filmăm clipuri video normale, această funcţie permiţând înregistrarea de momente importante când filmăm obişnuit.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×