Prodanca a ajuns de urgenţă la spital! Vezi ce i s-a întîmplat impresarei

Răzvan Scarlat   
în Reality show
13/03/2014, 08:30
Prodanca a ajuns de urgenţă la spital! Vezi ce i s-a întîmplat impresarei

Prodanca a ajuns, ieri, pe mîinile medicilor de la Spitalul “Matei Basarab”, după o problemă cardiacă! Surse din preajma soţiei lui Reghe susţin că ea s-a simţit foarte rău şi a fost nevoie de salvare pentru a fi transportată de acasă.

“Anamaria se plîngea de cîteva zile de dureri în zona inimii, simţea de parcă avea o gheară acolo şi o strîngea puternic! Iniţial, a crezut că îi trece, dar, acum două zile, s-a simţit din ce în ce mai rău şi a sunat la 112. Imediat, doctorii de pe salvare au ajuns la vila ei şi i-au acordat primul ajutor, apoi au luat-o la spital, acolo unde a fost preluată de medicii de la camera de gardă! Aceştia i-au făcut cîteva investigaţii şi au stabilizat-o prin administrarea unor calmante şi injectarea unei soluţii care să îi pună sîngele în mişcare! După cîteva ore, ea şi-a revenit şi a plecat din clinică, pentru că nu a vrut să îşi petreacă noaptea acolo! Astăzi însă, s-a prezentat la analizele de inimă şi a început un tratament medicamentos. În plus, din cauza stresului, i s-a recomandat să stea la pat cîteva zile şi să nu se mai enerveze”, a povestit o apropiată de-a vedetei.

Anamaria nu este la prima problemă cardiacă! În urmă cu doi ani, ea a mai acuzat dureri în zona inimii şi a fost nevoită să ajungă pe mîna medicilor şi să se trateze! Şi atunci i s-a spus că este cazul să renunţe la viaţa agitată, însă impresara nu a ţinut cont şi, acum, a ajuns din nou la spital!

anamaria-prodan

Sursa: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×