Galerie FOTO. Primele IMAGINI ale Prodancei, după ce şi-a scos silicoanele!

Mirela Apostol   
în Hotnews
08/10/2015, 00:05
Galerie FOTO. Primele IMAGINI ale Prodancei, după ce şi-a scos silicoanele! GALERIE FOTO

UPDATE / Primele imagini ale Prodancei, fără silicoane, dupa operatia suferita in Turcia!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA PRIMELE IMAGINI CU PRODANCA FARA SILICOANE

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală! Soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf a hotărît să îşi scoată implanturile mamare pe fondul unor antecedente în familia acesteia, dar şi pentru că, după cum susţine chiar Anamaria, este o susţinătoare a luptei împotriva cancerului la sîn.

Prodanca este în acest moment în Turcia, acolo unde sprijinită de soţul său, Laurenţiu, se va lăsa pe mîna doctorului Ensar Dusman, care-i va face intervenţia chirurgicală.

GALERIE FOTO TERIFIANTĂ! Au fost atacate de pitbulli în timp ce făceau jogging! Rănile înfiorătoare cu care s-au ales cele două verişoare!

„Dragii mei, pe fondul unor antecedente în familie în ceea ce privesşte cancerul la sîn şi a faptului că sînt o susţinătoare activă a luptei împotriva cancerului la sîn, am luat decizia de a mi scoate implanturile de silicon. Ensar Duman, reprezentant Esteworld Romania, prieten bun de familie este alături de mine şi de soţul meu în Turcia pentru a mi fi alături la această intervenţie chirurgicală. Aceasta este unica mea declaraţie pe baza acestui subiect”, a scris Anamaria pe pagina sa de facebook.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! CELE MAI PROVOCATOARE FERMIERE DIN ELVEŢIA! CUM ARATĂ TINERELE, DEZBRĂCATE, LA LUCRU! IMAGINILE SÎNT DEMENŢIALE!

 

Un băieţel de un an şi patru luni a fost salvat de medici după ce a fost decapitat într-un accident! Cum au reuşit doctorii MINUNEA? VEZI AICI! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×