Procurorul Emilian Eva,cel care l-a trimis pe Dan Diaconescu în judecata, reţinut pentru 24 de ore

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 17:38
Procurorul Emilian Eva,cel care l-a trimis pe Dan Diaconescu în judecata, reţinut pentru 24 de ore

Emilian Eva, procurorul care l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu, a fost reţinut astăzi pentru 24 de ore. El este acuzat de fals în declaraţii.300.000 de euro ar fi câştigat procurorul Emilian Eva din vânzarea unor picturi, spun anchetatorii, care îl acuză pe magistrat că a făcut comerţ cu opere de artă, deşi funcţia nu-i permitea. „Magistraţilor le este interzis să exercite, direct sau prin persoane interpuse, activităţi de comerţ şi să participe la administraţia sau conducerea societăţilor comerciale (…)”, prevede Legea nr.303/2004 privind statutul magistratului.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Emilian Eva este procurorul devenit celebru după ce l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu în dosarul Institutului de Cercetări Alimentare.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

Procurorii DNA au informaţii că magistratul Emilian Eva a făcut avere din tranzacţii cu tablouri de Octav Băncilă, Lucian Grigorescu, Ştefan Pelmuş, Sabin Bălaşa sau Tibor Erno.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

Surse din anchetă spun că procurorul Emilian Eva ar fi câştigat aproape 300.000 de euro din comerţul cu tablouri. Mai mult, pentru ca aceşti bani să nu apară în declaraţia de avere, magistratul şi-ar fi implicat în afacerea ilegală inclusiv membrii familiei.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

Potrivit unor stenograme aflate la dosar, pocurorul din Iaşi şi-ar fi trimis nepotul la un colecţionar de artă să încerce să vândă mai multe picturi.

STENOGRAME:

Discuţie între Emilian Eva şi nepotul său:

„Eva Emilian: I-ai zis de ceilalţi trei?

Eva Ioan: Da, i-am zis de ceilalţi trei şi a zis că la Stratan. {..}. A zis că el o să te ia în râs. A zis că singurul care poate să-ţi ofere nişte bani şi ceva lucrări – nu cred că… toţi banii ăştia, că a zis că aici, în Moldova nu poţi să obţii banii ăştia …a zis că ar fi Tesloianu.

Eva Emilian: Aha…

Eva Ioan: Deci a zis că el ar fi singurul…dar că nu-ţi dă banii ăştia, cât ţi-am zis eu deci… dar a zis că s-ar putea să-ţi dea ceva, dar nu ştiu dacă-ţi dă banii ăştia pe care-i vrei tu”.

sursa: dosar DNA

Discuţie între Eva Ioan şi colecţionarul Aldea Nicolae:

„Aldea Hortenziu Nicolae: Ia zi!

Eva Ioan: Am un… nişte tablouri.

Aldea Hortenziu Nicolae: Măi, dacă sunt bune… Să vedem şi lucruri… M-am săturat de falsuri şi de… de fleacuri. Dacă ai ceva serios, hai! Dacă nu, dă-le pace!

Eva Ioan: Păi am un…{ neinteligibil} *Reno.*

Aldea Hortenziu Nicolae: Aşa. Altceva?

Eva Ioan: Un Oskar Nagy”.

sursă: dosar DNA

Întrebat de reporterii Digi24, colecţionarul i-a luat apărarea procurorului şi a negat orice conversaţie cu nepotul acestuia.

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

Nicolae Aldea, colecţionar: „Este posibil aşa cum a fost şi domnul Vâlcov, domnul procuror să fie victima samsarilor”.

Mai mult, potrivit discuţiilor dintre nepotul magistratului şi un alt colecţionar de artă, Nicolae Tesloianu, de la care ei cumpărau tablouri, procurorul încerca să-şi convingă interpuşii să falsifice expertizele lucrărilor, pentru a le lua la preţuri cât mai mici.

Discuţie între Eva Ioan şi Nicolae Tesloianu:

„Tesloianu Nicolae Dan: Deci el îşi făcuse planul: îţi dă ţie o mie de euro, îi aduci lucrarea, eu vorbesc cu o expertă care să spună – cu Ivona Aramă- care să spună că-i falsă lucrarea, el zice, vai, să zicem mersi că a dat o mie de euro, că e o lucrare falsă şi lăsaţi-mă în pace ş.a.m.d., adică na, tre’ şi el să se obişnuiască cu ideea că nu se poate numai aşa, adică numai cu şmecherii de genul ăsta, ştii?”.

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

Dumitru Grumăzescu, anticar Iaşi: „În România există samsari din aceştia care au creat o piaţă de desfacere şi a falsurilor. Ei colaborează cu aşa zişii experţi care au şi o ştampilă, cum au obţinut-o e treaba lor, şi îşi arată expertiza cu ştampila pe ea. (Cum vedeţi că un procuror este acum implicat în ..) Şi de ce nu? Ăsta e mai credibil ca oricare altul”.

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

Sursă: www.digi24.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×