Probleme în paradis? Irina Tănase a renunțat la inelul oferit de Liviu Dragnea!

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
24/01/2020, 10:52
Probleme în paradis? Irina Tănase a renunțat la inelul oferit de Liviu Dragnea!GALERIE FOTO
Irina tănase nu mai poartă inelul de la Liviu Dragnea. Sursa foto - instagram

Probleme în paradis? Irina Tănase, logodnica fostului șef al PSD, pare că a renunțat la inelul pe care i l-a oferit Liviu Dragnea. Astfel, dacă în trecut, tânăra nu ezita să își afișeze bijuteria în public, acum lucrurile s-au schimbat.

Probleme în paradis?

Jurnaliștii de la cancan.ro scriu că de pe mâna Irinei lipsește cu desăvârșire bijuteria de peste 10.000 de euro cu care Liviu Dragnea ar fi cerut-o de soție. Vă reamintim că fostul lider al social democraților se află în prezent în Penitenciarul Rahova.

Acesta a divorțat în trecut de fosta soție, Bombonica. Nu a durat mult până când Liviu Dragnea s-a mutat cu Irina și nu s-a mai ferit de nimeni recunoscând că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu asistenta lui.

Irina Tănase a renunțat la inelul oferit de Liviu Dragnea!

Irina Alexandra Tănase a lucrat la Asesoft, adică la compania pe care o conducea Sebastian Ghiță, și el fost membru al social-democraților. Pe atunci, frumoasa blondă avea numai 23 de ani.

Nu a mai durat mult și în toamna lui 2013, aceasta s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. A devenit asistentă a lui Liviu Dragnea și conform celor de la Rise Project, avea să plece la scurt timp în Brazilia, de sărbători, cu Dragnea.

Se întâmpla acest lucru, deși, Liviu Dragnea încă era căsătorit cu mama copiilor săi. Șeful PSD de atunci avea să divorțeze, în cele din urmă, de Bombonica. A făcut-o în 2015 și la doar câteva luni distanță, i-ar fi oferit inelul de logodnă Irinei.

„Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea.

Din păcate pentru cei doi, nunta nu a mai avut loc. Între timp, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.

Liviu Dragnea încearcă de zor să iasă din închisoare. Tentativele lui au fost sortite eșecului până acum. Un complet de cinci judecători de la instanţa supremă a respins, în 21 ianuarie, recursul în casaţie promovat de Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD ceruse să-i fie anulată condamnarea. Decizia magistraților este definitivă.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×