Probleme grave pentru Alexandru Arșinel: “Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu” În ce stare se află actorul

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/07/2019, 14:53
Probleme grave pentru Alexandru Arșinel: “Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu” În ce stare se află actorul
Alexandru Arșinel a vorbit despre problemele sale de sănătate. Sursa foto: adevarul.ro

Alexandru Arșinel are parte de noi momente dificile, din cauza problemelor de sănătate care par că nu îi mai dau pace. Îndrăgitul actor de comedie care a împlinit recent venerabila vârstă de 80 de ani, dintre care mai bine de jumătate petrecuți pe scenă, a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Ce spune Alexandru Arșinel despre starea sa de sănătate

Într-un interviu acordat recent, maestrul teatrului de revistă românesc a vorbit deschis despre clipele delicate prin care a fost nevoit să treacă. În urmă cu câteva zile, Arșinel a chemat ambulanța, acuzând dureri puternice, pe fondul unei căderi de tensiune. Ajuns la locuința actorului, echipajul medical a luat decizia de a-l transporta de urgență la Spitalul Alexandru Obregia din Capitală, în vederea unor investigații de urgență.

Sunt colegi care la vârsta asta îşi permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta neplăcut. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Medicii mi-au recomandat un medicament şi eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă pentru că mă dezhidratasem” , a declarat Alexandru Arșinel, la Antena Stars.

Alexandru Arșinel se află, din fericire, în stare bună, după ce a fost internat la Spitalul Obregia. Sursa foto: Romaniatv,net
Alexandru Arșinel se află, din fericire, în stare bună, după ce a fost internat la Spitalul Obregia. Sursa foto: Romaniatv,net

„Inima nu mai pompa suficient oxigen”

Totodată, îndrăgitul actor care a descrețit frunțile românilor vreme de mai bine de 40 de ani, alături de Stela Popescu, binecunoscuta sa parteneră, a dezvăluit că această cădere de tensiune a provocat o serie de complicații, pe fondul afecțiunilor cardiace de care suferă. În plus, Alexandru Arșinel a ajuns chiar în situația de a nu-și mai recunoaște propriul copil, însă acest episod dificil a fost depășit cu bine, astfel că starea de sănătate a maestrului se află în aceste momente în parametrii optimi.

Mi-au spus că am pierdut multe săruri şi asta afectează inima. Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×