Bianca Drăguşanu, de urgenţă la spital! Ce probleme de sănătate are

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/04/2015, 15:39
Bianca Drăguşanu, de urgenţă la spital! Ce probleme de sănătate are GALERIE FOTO

Se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg! Se poate spune şi în cazul Biancăi Drăguşanu, ale cărei planuri de sărbători au fost date peste cap de o problemă de sănătate la care nimeni nu se aştepta.

Vedeta urma să îşi petreacă Paştele în familie, la Hunedoara, însă, din nefericire, i s-a făcut atât de rău încât nu se mai putea ţine pe picoare. Din această cauză a ajuns de urgenţă la un spital din Capitală, unde medicii au descoperit că a făcut şoc anafilactic.

Potrivit unor surse apropiate, cauza care a dus la starea de rău a Biancăi a fost consumul unor produse raw-vegan. Apoi, i s-a umflat faţa, se simţea din ce în ce mai rău, motiv pentru care a mers de urgenţă la spital.

A fost la un pas de moarte

În momentul în care a ajuns pe mâna medicilor avea tensiunea 6, iritaţii pe tot corpul şi faţa umflată! Face patru perfuzii pe zi, iar pentru ca starea ei să nu se agraveze ţine şi cu dinţii cont de sfaturile medicilor. În momentul de faţă are un regim alimentar special, mâncând cartofi fierti, orez şi paste integrale.

Ce înseamnă şoc anafilactic?

O reacţie alergică severă, care poate apărea în câteva secunde sau minute de la contactul cu produsul alergen şi poate provoca uneori decesul.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×