PRO TV pregăteşte un show de 1.000.000 de dolari

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/12/2015, 00:03
PRO TV pregăteşte un show de 1.000.000 de dolari

PRO TV pregăteşte un show de aventuri care probabil că va fi produs în anul viitor. În acest sens, televiziunea CME a înregistrat la OSIM marca Supravieţuitorul, aşa încât zvonurile potrivit cărora PRO TV va lansa un show gen „survivor” sunt destul de întemeiate.

PRO TV a mai avut ceva asemănător, difuzând în trecut show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sunt celebru scoate-mă de aici era o emisiune în care 12 vedete trebuiau să reziste în condiţiile extreme cu vedete gen Gina Pistol sau Cătălin Moroşanu.

Supravieţuitorul ar urma să semene mai puţin cu fostul show de aventuri difuzat la începutul acestui an, fiind un format internaţional, numit Survivor, realizat de un britanic Charlie Parsons în 1992.Versiunea actuală a fost însă difuzată în 1997 în Suedia, o adaptare americană rulând la CBS în 2000.

Show-ul original prevede ca 16 sau 20 de participanţi împărţiţi în triburi să fie împărţiţi în diverse locaţii unde începe selecţia. În final rămâne doar un trib din care se alege câştigătorul.

Premiul cel mare al show-ului internaţional este de un milion de dolari , locul doi ia 100.000 de dolari iar locul trei 85.000 de dolari. Desigur că la PRO TV premiile vor fi mult mai mic, adaptate pieţei de la noi, probabil undeva la 10% din valoarea premiilor internaţionale.

Sursă: www.reportervirtual.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×