LOVITURĂ DURĂ pentru PRO TV din cauza criminalului de la ROMÂNII AU TALENT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/04/2015, 00:02
LOVITURĂ DURĂ pentru PRO TV din cauza criminalului de la ROMÂNII AU TALENT! GALERIE FOTO

CNA a decis să amendeze cu 100.000 de lei Pro TV pentru opt ediţii La Măruţă şi ediţia Românii au talent în care a apărut un condamnat pentru crimă.

În cazul La Măruţă a fost vorba despre opt emisiuni din perioada 5 – 21 ianuarie. Emisiuni în care a apărut Beyonce de România, îmbrăcată extrem de sumar, la un control pentru a-şi face operaţii estetice, dar şi un scandal în care este implicat manelistul Marian Mexicanul. În plus, membrii au considerat că în cadrul emisiunii La Măruţă s-a făcut publicitate mascată la cabinetul medicului care i-a făcut lui Beyonce de România mai multe operaţi estetice.

În emisiunile La Măruţă, pe lângă goliciunea afişată în repetate rânduri de Beyonce de România, emisiunea a prezenta şi un scandal din familia lui Marian Mexicanu, în care s-au folosit exprimări precum: „Handicapatul acela de Edi”, „mincinoasă şi nenorocită”, „nesimţito”, „dacă tu o iei pe zdreanţa asta în braţe”, „cum tată, mă, pentru o curvă, pentru o zdreanţă de femeie?”, „Ana ajunge la terapie intensivă dacă dau eu ochii cu ea”, „să naşti pe gură, pe gură vreau să naşti”, „vagabontule”, „fomistule”, potrivit paginademedia.ro.

Amenda a fost propusă de Radu Călin Cristea, membru CNA şi a fost votată de şase membri: Monica Gubernat, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. Radu Herjeu a fost împotrivă întrucât acesta a propus sancţiunea maximă, de 200.000 de lei, iar Lorand Turoş nu a fost de acord cu introducerea articolului de lege privind încadrarea emisiunilor.

Sursă: www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×