Prinţul Nicolae participă la înmormântarea bunicului său, chiar dacă nu a fost anunţat oficial! Va sta şi în public!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
06/12/2017, 11:15
Prinţul Nicolae participă la înmormântarea bunicului său, chiar dacă nu a fost anunţat oficial! Va sta şi în public!

Fostul principe Nicolae va participa la înmormântarea bunicului său, Regele Mihai, deşi nu a fost informat oficial de moartea Majestăţii Sale Regele Mihai I. Avocatul său, Radu Enache, a mai anunţat şi cp plângerea penală depusă pe numele lui Nicolae nu a fost retrasă de Casa Regală!

„Vă daţi seama, să afle de la avocat că i-a murit bunicul, când sunt atâţia membri ai familiei. Eu l-am informat azi că bunicul lui a murit. Nu ştia, nu primise nicio informaţie de genul acesta nici de la un membru al familiei regale, nici de la un alt oficial – director de Casă Regală sau altcineva. Doi: a zis că, chiar dacă nu este informat oficial, el vine, bineînţeles, la înmormântarea bunicului. Nu mi-a spus ziua. Chestiunea este şi unde va fi în cortegiu: îl vor primi lângă familie, în familie, lângă catafalc, va fi în public? Ţinând cont de atitudinea din ultimele patru-cinci săptămâni faţă de el, adică nu l-au primit nici măcar să-şi vadă bunicul bolnav, plângere penală, n-au retras plângerea penală. Această plângere şi-a urmat cursul, vor apărea în curând toţi în faţa unui judecător. Sunt curios unde va fi locul lui în acest eveniment trist. Dar nepotul vine la înmormântarea bunicului”, a declarat pentru MEDIAFAX avocatul fostului principe Nicolae, Radu Enache.

Prinţul Nicolae va participa la funeraliile bunicului său, Regele Mihai I

Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Elveţia, a anunţat Casa Regală a României.

„La căpătâiul Regelui a stat, până în ultima clipă, Alteţa Sa Regală Principesa Maria. Trupul Regelui va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleş iar slujba de înmormântare va avea loc la Curtea de Argeş, în noua Catedrală”, se spune într-un comunicat al Casei Regale.

Nicolae Medforth-Mills este acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale, anunţa, la începutul lunii noiembrie, Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană. Încercarea nepotului Regelui Mihai de a îşi vizita bunicul a avut loc după ce starea de sănătate a Majestăţii Sale s-a înrăutăţit.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×