Decizie de ultimă oră a Casei Regale! Ce i-a transmis Prinţului Nicolae!

Filon Stan   
în Stirea zilei
08/12/2017, 13:45
Decizie de ultimă oră a Casei Regale! Ce i-a transmis Prinţului Nicolae!

Fostul principe Nicolae se va afla în cortegiul funerar al Regelui Mihai I! Casa Regală i-a transmis Prinţului că poate lua parte la funeraliile bunicului său, alături de familie! Mai mult, îşi poate lua şi logodnica la nefericitul eveniment. 

Nicolae de Medforth Mills s-a aflat în conflict cu membrii familiei sale, după ce, în urma înrăutăţirii stării Regelui Mihai, ar fi încercat să îl vadă pe acesta la reşedinţa acestuia din Elveţia. Nicolae de Medforth Mills nu a fost lăsat să îl vadă pe Rege, pe numele său fiind depusă o plângere penală după ce familia l-a acuzat că a încercat să pătrundă cu forţa în reşedinţă şi că a agresat fizic şi verbal mai multe persoane. 

Prinţul Nicolae poate lua parte la funeraliile Regelui Mihai! Poate veni şi cu logodnica sa

Se pare, însă, că moartea Regelui Mihai i-a făcut pe membrii familiei regale să revină asupra deciziei, astfel că fostul principe Nicolae va avea voie să vină la înmormântarea bunicului său.

„Nicolae poate lua parte la ceremonialul funerar alături de familie şi mai ales în grupul nepoţilor şi strănepoţilor Regelui. Va fi primit în familie şi în apropierea familiei. Nu numai el, dar şi logodnica sa va putea fi alături de familie”, a declarat Radu Enache, avocatul Principelui Nicolae, pentru o televiziune de ştiri. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×