„Prinţul” „MĂTURĂ” cu Bianca şi Slav!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
01/05/2014, 08:26
„Prinţul” „MĂTURĂ” cu Bianca şi Slav!

Adi Cristea nu s-a putut abtine si si-a batut joc de Victor Slav. Printul l-a ironizat pe fostul sot al Biancai, despre care a spus ca face doar ce vrea roscata.

„Nu m-a surprins ca s-a dus in vacanta cu Victor, am sfatuit-o chiar eu sa se intoarca la el. Slav este exact ce ii trebuie ei, unde il pune, acolo sta, face ce vrea ea, e langa ea in orice moment al zilei”, a declarat Printul la WOWbiz.

Desi nu a avut cuvinte prea frumoase despre Slav, la final el si-a cerut scuze pentru ce a zis.„Nu stiu ce fel de barbat este. Pentru mine a fost un baietel care dormea cu degetelul in gurita, Bianca il intorcea pe partea cealalta, il invelea. Se mai trezea, facea galagie, il lua in brate si il culca la loc. Ii dadea si un pic de san, normal! Am fost ironic cu el, imi cer scuze! Asa a fost si el cu mine acum ceva timp”, a explicat Cristea la Kanal D.

El a atacat-o si pe Bianca. „Macar o data in viata am fost destept ca sa imi dau seama ca am fost prost si ca nu o mai vreau”, a explicat Printul la WOWbiz.

Fotbalistul nu mai este dispus sa taca si sa inghita. „Pe mine nu ma atrage o femeie care se umileste, care se face pres. Fara demnitate nu reprezinta nimic, este 0”, a declarat el.

„A ales drumul mantuirii, al umilintei, si s-a facut pres! Nu ma intereseaza ce face si ce spune Bianca! I-am zis a aiba grija, sa fie mai atenta, ca devine penibila. Trebuie sa aiba alta atitudine, sa procedeze altfel”, a completat Printul.

El a precizat ca nu a cerut-o niciodata de nevasta pe Bianca Dragusanu.  „Daca o ceream asa cum trebuie poate eram impreuna. Am mai glumit, am mai discutat, dar nu a fost nimic real, asa cum se face. Nu e cazul sa ne casatorim. Intre noi nu mai e nicio relatie, gata! Nu mai vreau sa fiu bagat in troaca, pentru ca ma vor manca porcii. Eu nu am ce sa lamuresc cu Slav, el nu are nicio vina”, a explicat jucatorul.

„Am fost dezamagit de ce face, de cum a actionat”, a mai zis el.

Adrian Cristea a negat ca ar fi imprumutat bani de la fosta lui iubita, asa cum a declarat Bianca.„Nu ne-am mai vazut de ceva timp, de vreo luna-doua, nici nu mai stiu. Am discutat, am pus punct si gata”, a declarat Printul.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×