Prinţul Harry se însoară cu actriţa Meghan Markle! I-a oferit un inel făcut din diamantele Prinţesei Diana

Filon Stan   
în Galerie foto
28/11/2017, 14:21
Prinţul Harry se însoară cu actriţa Meghan Markle! I-a oferit un inel făcut din diamantele Prinţesei Diana GALERIE FOTO

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle s-au logodit în Londra, luna aceasta, şi se vor căsători în primăvara anului 2018, a anunţat Palatul Kensington. Anunţul a fost făcut la o săptămână după ce bunica prinţului Harry, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi-a sărbătorit a 70-a aniversare a căsătoriei sale. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Cei doi vor locui în Vila Nottingham din cadrul Palatului Kensington, Londra. Harry a declarat, după ce a participat cu Meghan la o şedinţă foto, în grădina preferată a mamei sale, prinţesa Diana, că „am ştiut că ea este aleasa din prima zi în care ne-am întâlnit”. Cu această ocazie, Meghan a prezentat lumii inelul de logodnă gândit chiar de prinţul Harry. Acesta conţine două diamante ce au aparţinut prinţesei Diana.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prinţul Harry se însoară! Viitoarea soţie este cu 3 ani mai mare şi a mai fost căsătorită

Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan, în vârstă de 36 de ani, au dezvăluit acum un an că formează un cuplu. Meghan ar putea deveni prinţesă sau i-ar putea fi oferit titlul de ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu prinţul Harry. Meghan Markle este cunoscută pentru rolul Rachel Zane din ”Suits” şi apariţia sa în ”Şefi de coşmar”. De asemenea, este activă în zona civică prin ample campanii umanitare.

Se pare că prinţul Harry şi Meghan au făcut cunoştinţă în Toronto, Canada, locul în care se filmează serialul „Suits”, când Harry se afla în vizită, în luna mai 2016, pentru a promova jocurile pentru anul 2017 ale Fundaţiei Invictus. Regina Elisabeta şi prinţul Philip s-au declarat „încântaţi pentru cuplu şi le doresc să fie fericiţi”, a spus un purtător de cuvânt de la Buckingham.

Prinţul Charles, tatăl viitorului mire, a transmis că este „încântat să anunţe” căsătoria fiului său, adăugând că părinţii actriţei Meghan Markle şi-au dat binecuvântarea. Şi premierul britanic Theresa May a felicitat cuplul şi le-a urat „multă fericire pe viitor”.

Meghan Markle a mai fost căsătorită cu regizorul Trevor Engelson, de care a divorţat în anul 2013, după un mariaj de doi ani. 

 

Închide ×