„Prinţul” Cristea a început să se împrumute prin oraş! Cît îl ajung cheltuielile cu casa şi întreţinerea

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
19/03/2014, 08:30
„Prinţul” Cristea a început să se împrumute prin oraş! Cît îl ajung cheltuielile cu casa şi întreţinerea

Exact când Cristea se afla în pragul executării silite şi banca se pregătea să îi scoată la licitaţie apartamentul din Titan, salvarea a venit dinspre Steaua. Casa i-a fost răscumpărată, iar contractul pe care l-a semnat i-a asigurat un venit lunar bun. Acum însă, fotbalistul se află din nou pe o pantă descendentă…

Pentru că salariul era mai mult decât satisfăcător, anul trecut, Cristea s-a mutat cu chirie în zona de nord a Capitalei, să fie mai aproape de cluburile în vogă ale momentului. Cheltuielile cu casa şi întreţinerea au ajuns astfel să depăşească 1.300 de euro, bani care, acum, nu i se mai par puţini. Cu Steaua lucrurile nu mai sunt roz şi nici afacerile nu-i prea merg în ultima vreme, iar economiile s-au cam epuizat că, deh, distracţia costă scump.
În cercurile mondene ale Capitalei se bârfeşte deja despre starea financiară precară cu care se confruntă Prinţul şi despre faptul că este posibil să nu-şi mai permită mult timp să locuiască pe malul lacului Herăstrău, o zonă foarte scumpă. Şi, mai mult, umblă vorba că acesta ar fi început să se împrumute pe la unul, pe la altul, de sume mici care să-l ajute să scape de datoriile la ordinea zilei.

Are de luat 120.000 E de la Steaua

Cum a ajuns în situaţia asta? Simplu. Se pare că afacerea cu costume, în cadrul căreia s-a asociat cu un amic, nu l-a îmbogăţit, cum spera, iar cu Steaua, contractul e în… cui.
Din informaţiile noastre, în prezent, Cristea nu mai încasează nimic de la clubul cu care a semnat anul trecut, fiind în proces cu angajatorul lui. Pentru că nu a încasat clauza de Champions League în valoare de 120.000 de euro, fotbalistul a acţionat Steaua în judecată şi speră că va reuşi să obţină suma care l-ar salva de la… faliment.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×