„Prinţul” a ajuns la SAPĂ DE LEMN! De la cine a ajuns să se împrumute!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/05/2014, 09:33
„Prinţul” a ajuns la SAPĂ DE LEMN! De la cine a ajuns să se împrumute!

Ramas fara echipa de mai bine de jumatate de an, Adrian Cristea si-a cheltuit toate economiile si a ramas falit. Dupa ce a imprumutat 1500 de euro de la Bianca, „Printul” i-a cerut bani bani si mamei fiicei sale, Denisa Nechifor.

Escapada la Paris cu Bianca Dragusanu l-a costat mult pe Adrian Cristea. Scandalul in care a fost implicat dupa aceea l-a facut sa rateze la mustata un transfer profitabil la o echipa din Emiratele Arabe. Tras pe bara si de Steaua, „Printul” nu a mai piciorul pe un teren de fotbal de mai bine de sase luni.

In tot acest timp, el a cheltuit toate economiile avute, motiv pentru care a fost nevoit sa se imprumute. Prima la care a apelat a fost Bianca Dragusanu, careia i-a cerut 3000 de euro: „Nu am avut atunci decat 1500 de euro, pe care i-am si dat. I-am spus ca ii mai dau dupa o saptamana daca mai are nevoie. Bineinteles ca nu am mai vazut nici un leu inapoi. Sa imi fie invatatura de mine”, declara Bianca in urma cu doar cateva saptamani.

Denisa si Adrian Cristea au impreuna o fetita, pe micuta Rania

Cristea a facut datorii peste tot

Roscata nu a fost, insa, singura pagubita. Surse din anturajul fostului fotbalist ne-au marturisit ca el ar fi imprumutat bani si de la mama fiicei sale, Denisa Nechifor:

Victor a vrut sa divorteze, dupa ce a aflat ca Bianca si Adrian au fost la Paris

Adi nu a mai dat bani pentru cresterea Raniei de mai bine de trei luni. In plus, a luat bani si de la fosta lui iubita. Denisa nu o sa spuna niciodata ca asa e pentru ca bunul simt si educatia o impiedica sa faca asa ceva. Insa nu mai e un secret pentru nimeni ca baiatul asta a ajuns la fundul sacului si nu mai stie ce sa mai faca. 

 

Denisa, Adi si micuta Rania

Denisa, Adi si micuta Rania

E chipa de fotbal nu are si nici nu cred ca isi va gasi pentru ca nu il vrea nimeni, afacerea cu haine nu prea ii merge. In plus, nimeni nu vrea sa ii mai imprumute bani pentru ca el nu are de unde sa ii mai dea inapoi”, a declarat un cunoscut al lui Cristea, pentru CANCAN.ro.

Are de luat 120.000 de euro de la Steaua!

Asa ar putea arata costumul de mire al lui Adrian Cristea

La inceputul acestui an, Adrian Cristea a dat in judecata Steaua, pentru ca nu isi primise cateva salarii, dar si primele de calificare in Champions League. „Printul” a castigat batalia in instanta, asa ca Gigi Becali va trebui sa ii plateasca acestuia suma de 120.000 de euro.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×