Prinţii Casei Regale Britanice, la premiera peliculei „Star Wars: The Last Jedi”. Au jucat şi ei!

Filon Stan   
în Galerie foto
13/12/2017, 12:10
Prinţii Casei Regale Britanice, la premiera peliculei „Star Wars: The Last Jedi”. Au jucat şi ei! GALERIE FOTO

Prinţii William şi Harry ai Marii Britanii au participat, marţi, la premiera europeană a filmului „Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi”, la Royal Albert Hall din Londra. Prinţii au avut un motiv întemeiat să meargă la premieră! Pe lângă faptul că sunt adevăraţi fani, au şi jucat în ultima parte a seriei Star Wars! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Cei doi prinţi au întâlnit actorii şi au primit căşti de soldaţi ai Imperiului Galactic, iar pe covorul roşu au fost întâmpinaţi pe covorul roşu de personajul BB-8, care a făcut o plecăciune pentru ei.

Prinţii William şi Harry ai Marii Britanii au mers la premiera Star Wars: The Last Jedi”

William şi Harry au apariţii scurte în acest film, în rolurile unor soldaţi ai Imperiului Galactic, şi ar fi filmat scenele în aprilie 2016, când au vizitat platourile de filmare. Apariţia lor în film a fost confirmată de actorul John Boyega. Filmat la Pinewood Studios, în apropiere de Londra, şi pe coasta de vest a Irlandei, „The Last Jedi” este cel de-al optulea film din această franciză cinematografică şi are durata de 153 de minute.

Deşi au trecut 40 de ani de la premiera primului film al francizei, actorii din distribuţia filmului „Star Wars: The Last Jedi”, regizat de Rian Johnson, sunt convinşi că seria încă mai are relevanţă. „Cred că prezintă probleme cu care se confruntă lumea în prezent, despre politici care despart oamenii şi despre speranţa care îi va reuni”, a spus Andy Serkis care interpretează personajul Supreme Leader Snoke.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×