Principele Nicolae a recunoscut copilul pe care îl are cu Nicoleta Cîrjan. Reacţia acesteia

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
27/05/2019, 22:07
Principele Nicolae a recunoscut copilul pe care îl are cu Nicoleta Cîrjan. Reacţia acesteia

Principele Nicolae a decis să recunoască fetiţa pe care o are cu Nicoleta Cîrjan. Anunţul surprinzător al acestuia a venit pe Facebook, iar mama copilului său a reacţionat şi ea imediat pe o reţea de socializare, declarându-se şi ea surprinsă de această decizie.

Mesajul prin care principele Nicolae îşi recunoaşte fetiţa

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Principele Nicolae pe contul său de Facebook.

Fetita principelui Nicolae şi femeia cu care a făcut copilul

Ce a spus mama copilului principelui Nicolae

„O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna”, a spus Nicoleta, pe Facebook. În urmă cu trei ani, Nicolae spunea că Nicoleta a refuzat testul de paternitate, precizând că a invitat-o pe aceasta la Mina Minovici

„Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunţat prin corespondenţă scrisă că sunt tatăl copilului ei. În scopul probării declaraţiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, singura instituţie abilitată să efectueze în mod ştiinţific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternităţii, la instanţa competentă”, susţinea Nicolae.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×