Primul trailer al noului film din Star Wars, peste 14.000.000 de vizualizări în doar cîteva ore

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/04/2016, 00:01
Primul trailer al noului film din Star Wars, peste 14.000.000 de vizualizări în doar cîteva ore

Fanii Star Wars sunt în extaz. Primul trailer pentru următorul film al seriei, intitulat ”Rogue One: A Star Wars Story”, a fost publicat joi de compania Walt Disney Pictures pe site-ul Youtube, şi în doar câteva ore a fost vizualizat de peste 14 milioane de ori.

Filmul, regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru „Godzilla” şi ”Monsters”, şi este doar primul dintr-o serie de trei pelicule desprinse din seria „Războiul Stelelor”, care se va îndepărta de la povestea originală din cunoscuta sagă, urmând să deschidă calea unei serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars concepute de regizorul George Lucas, prezentând poveştile unor personaje sau al unor evenimente care au avut înaintea evenimentelor din filmele originale.

În noua peliculă, un grup de luptători de rezistenţă, condus de Jyn Erso, interpretată de actriţa Felicity Jones, intenţionează să fure planurile pe baza cărora a fost construită malefica staţie spaţială şi super-armă Death Star (Steaua Morţii). Se pare că este vorba despre aceleaşi planuri pe care Prinţesa Leia le-a stocat în memoria robotului R2-D2 în 1977.

La începutul teaserului, ce a fost vizulizat de peste 14.400.000 de ori, personajul interpretat de Felicity Jones este arestat şi acuzat, printre altele, de falsificarea unor documente furate. Rebelii sunt gata de luptă şi o vedem pe eroina filmului luptându-se cu un grup de Stromtroopers.
Cel mai nou film din seria Star Wars va apărea în cinematografe la mijlocul lunii decembrie a acestui an.

Din distribuţie mai fac parte Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk şi Riz Ahmed.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×