A murit primul român cu drept de muncă în Marea Britanie! Anunţul, pe Facebook!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Galerie foto
17/01/2018, 11:18
A murit primul român cu drept de muncă în Marea Britanie! Anunţul, pe Facebook! GALERIE FOTO

Victor Spirescu, primul român care ajungea în Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, după ridicarea restricţiilor de muncă pentru români şi bulgari, a murit într-un accident rutier. Avea 37 de ani şi urma să se căsătorească. Prietenii lui au anunţat moartea acestuia într-un accident rutier, pe A422, la primele ore ale dimineţii de luni, relatează The Sun. Accidentul a avut loc în apropiere de Newport Pagnell, Milton Keynes, un oraş aflat la aproximativ 90 de kilometri de nordul Londrei. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

În maşină se mai afla un bărbat, care a supravieţuit accidentului. Din primele informaţii se pare că Victor Spirescu a pierdut controlul volanului. „Azi am pierdut un prieten drag mie şi familiei mele…a plecat mult prea repede dintre noi. În urmă cu 3 luni îmi spunea «Adiţule nu am trăit degeaba am trăit viaţa la maxim». Mai erau multe de făcut «Victor»! Odihneşte-te în pace Spirescu Victor! Condoleanţe familiei!”, a scris pe Facebook unul dintre prietenii lui Victor.

Primul român cu drept de muncă în Marea Britanie a murit

Victor Spirescu a devenit celebru după ce, în 2014, era primul român care ajungea în Marea Britanie după ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii. Viaţa sa privată, inclusiv condamnarea pentru agresarea fostei iubite, a fost expusă în repetate rânduri în ziarele britanice, a fost fotografiat cu politicieni, a apărut la televizor alături de liderul UKIP Nigel Farage, a fost oprit pe stradă de străini care îi cereau autografe.

La un an după ce ajunsese în Marea Britanie, Victor declara, potrivit Daily Mail, că abia aşteaptă să se întoarcă în România, cu toate că afirma că, anual, câştigă 60.000 de lire sterline (76.000 de euro). Spirescu a părăsit şcoala la 18 ani şi susţinea că a învăţat engleza de la televizor. În Marea Britanie, acesta a lucrat, printre altele, într-o spălătorie şi în construcţii, iar în prezent, românul reuşise să îşi deschidă propria afacere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×