FOTO. Primul „gol” marcat de Marica de la venirea la Steaua! A „agăţat-o” pe bruneta lui Maxim

Iuliana Spirache   
în Hotnews
26/01/2016, 00:01
FOTO. Primul „gol” marcat de Marica de la venirea la Steaua! A „agăţat-o” pe bruneta lui Maxim GALERIE FOTO

La nivel declarativ, cel puţin, calificarea echipei naţionale a României la primul turneu final după 8 ani a făcut mai mulţi fotbalişti care se cam lăsaseră de meserie să revină la cluburi din România (cluburi de fotbal şi nu numai), sperînd că vor fi luaţi în avionul de Franţa.

Astfel, cei mai importanţi doi atacanţi ai naţionalei din deceniul trecut vor juca în Liga I în această primăvară. Unul la Târgu Mureş (Adi Mutu), celălalt cică la Steaua.

Cu doar şapte meciuri oficiale jucate în ultimii doi ani, fostul vîrf al lui Dinamo, Şahtar, Stutthart şi Schalke, Ciprian Marica, a revenit în Bucureşti mai mult atras de mariajul frumuseţilor autohtone decît de banii lui Becali (de care chiar el a spus că nu prea are nevoie, pentru că face mult mai mult din chirii).

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Aflat într-o relaţie cu cuminţica studentă Ioana Marcu din vara anului trecut, Don Juanul de Coletina pare dispus să înşele pe toată lumea în această iarnă, nu doar pe banii dinamovişti, care i-au transmis multe urări de dulce după ce s-a întors să joace pentru marea rivală.

Întîlnire la nivel înalt (1.76+tocuri) în toaleta pentru VIP-uri

Păţania s-a petrecut zilele trecute într-un celebru restaurant de fiţe bucureştean. În timp ce se afla la o masă mare alături de mai mulţi prieteni, tot mai puţin celebru atacant se cam plictisea. Nu l-au putut distra nici prezenţa iubirei, nici aceea a unui amic celebru. Motivul pentru care atacantul nu era în elementul lui la masă se afla la masa de la un nivel inferior. Acolo se afla mai celebră (decît prietena lui, cel puţin) Cristina Roventa, fosta iubită a lui Alexandru Maxim şi mare microbuzistă (nu chiar microbistă, adică, pentru că mai mult decăt fotbalul îi plac oamenii din el). Între fotbalist şi Cristina a început o serie de ocheade finalizate (da, a fost cu finalizare) ciudat la un semn discret, fata s-a ridicat şi, deşi avea la îndemînă, lîngă ea, baia pentru cilenţi normali a restaurantului despre care vorbim, a preferat să ocolească tot restaurantul pentru a ajunge la mult mai liniştita baie de VIP-uri.

Misşcarea a fost atît de inexplicabilă încît a atras atenţia mai multor clienţi, care şi-au zis că probabil frumoasa brunetă avea vreo carte de terminat în geantă şi de aia are nevoie de cîteva minute de linişte la toaleta de vedete. Adevăratul motiv al ocolului restaurantului în 80 de secunde s-a aflat cîteva minute mai tîrziu, însă, cînd fotbalistul cu care s-a privit insistent toată seara a urmat-o la baie. Între timp, Ioana Marcu, prietena omului, părea prea obosită ca să observe ce se întîmplă sau poate prea jenată.

După cîteva minute, Marica s-a întors victorios: din sursele noastre, cu numărul de telefon al Cristinei Roventa. Cel puţin, adică.

Cristina Roventa s-a iubit la maximum cu Maxim

După o relaţie pasageră cu Lucian Becali, Cristina Roventa a reuşit performanţa greu accesibilă altor vedetuţe locale de a sta o bună perioadă în paginile tabloidelor din două ţări: România şi Germania. Motivul? Pasionala relalaţie cu Alexandru Maxim, care, ca să vedeţi cum lucrează destinul ăsta, joacă exact la VFB Stuttgart, care e şi fosta echipă a celuilalt marcator (mai mult prin băi decît pe stadion), cel din povestea de mai sus.

Roventa s-a despărţit de Maxim la scurt timp după ce se mutase împreună cu acesta, în Germania. Iată ce ar putea-o uni cu băiatul fost „cîine pînă la moarte” şi actualul stelist înfocat: dorul de casă care te face să te întorci la Bucureşti chiar şi dintr-o ţară mult mai civilizată ca Germania.

Poşte ca-ntre fotbalişti! Nu e prima oară cînd Marica îi suflă fosta unui coleg

Acelaşi iubitor fotbalist acre acum ar putea să-i provoace lui Maxim crize de gelozie a reuşit să-l enerveze cam la fel în trecut şi pe bunul său prieten Gabi Torje, cu care a împărţit două echipe (Dinamo şi Konyaspor), multe camere de hotel şi…o femeie. Faptul că Torje şi Iulia Pârlea au ajuns aproape de altar nu l-a împiedicat pe loialul şi vechiul prieten al micuţului fotbalist să se dea la fosta prezentatoare TV la scurt timp după ce aceasta s-a despărţit de Torje. În vestiarul echipei Konyaspor s-a creat un scandal monstru în care Torj a spus oficialilor echipei „Ori eu, ori el!”. Turcii au optat pentru Torje, aşa cum probabil o va face şi Iordănescu, în vară.

Naţionala României, şubrezită de femei frumoase

Interesant este că ar fi a doua oară cînd Puiu Iordănescu s-ar vedea nevoit să aleagă la un turneu final între doi fotbalişti care s-au certat din cauza unei femei. Acum nu mai puţin de 22 de ani, acelaşi Puiu Iordănescu nu l-a luat în lotul pentru Campionatul Mondial din SUA pe Gică Craioveanu, unul dintre cei mai în formă atacanţi români ai momentului. Motivul? Celălalt oltean important din echipă, Gică Popescu, era foc şi pară pe Craioveanu pentru că acesta ar fi avut o aventură cu logodnica lui de la acea vreme. De altfel, Popescu a părăsit-o pe loc p aceasta, imediat după ce a aflat de presupusa indifdelitate.

Sursă: Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×