Primul discurs prezidential al lui Donald Trump! „De azi, doar America va fi prioritara”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/01/2017, 00:20
Primul discurs prezidential al lui Donald Trump! „De azi, doar America va fi prioritara”

Donald Trump tine primul sau discurs ca presedinte. El le-a multumit oamenilor din intreaga lume, dar si cuplului Obama pentru ajutorul dat in perioada tranzitiei. „Trebuie sa ne reconstruim tara. Impreuna vom decide viitorul Americii si al lumii pentru multi ani, Nu transferam tara de la un politician la altul, ci le-o redam. oamenilor. E ziua voastra, ziua cand SUA a redevenit tara voastra. E ziua. Sistemul s-a protejat pe el insusi, dar nu si pe cetateni. Victoriile lor nu au fost si victoriile voastre”

„20 ianuarie 2017 va ramane ca ziua cand oamenii au reluat controlul asupra tarii lor din nou. „Am aparat granitele altor tari dar am refuzat sa le aparam pe ale noastre, am cheltuit trilioane pe apararea lor in vreme ce noi ne ruinam. Am imbogatit alte tari dar a noastra a saracit”

„De azi, doar America va fi prima. Fiecare decizie va fi luata pentru a fi in avantajul muncitorilor americani. Voi lupta pentru voi”

„Vom cauta prietenia tuturor tarilor lumii. Nu vrem sa ne impunem modul de viata nimanui, ci sa il facem sa straluceasca. Vom uni lumea civilizata impotriva terorismului islamist”.

„Ne vom redescoperi loialitatea fata de noi. Cand iti deschizi inima, nu e loc de prejudecati”. 

„Cand America e unita, e de neoprit. Suntem si vom fi protejati, de militari, de fortele de ordine si mai ales de Dumnezeu”.

„Timpul vorbelor goale a trecut, e vremea pentru actiune. Nu vom esua. Tara noastra va prospera din nou.”

„Nu veti mai fi ignorati vreodata. Vocile si visurile voastre vor defini destinul american. Impreuna vom face America puternica din nou, mareata din nou”

SURSĂ: Ştirile PROTV

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×