Ei sînt primii homosexuali care s-au căsătorit pe teritoriul României!

Mădălina Tătaru   
în Reality show
03/08/2013, 17:45
Ei sînt primii homosexuali care s-au căsătorit pe teritoriul României! GALERIE FOTO

Pentru sfârşitul acestei veri, PRO TV lucrează de zor la un nou format de emisiune: „Patru nunţi şi o provocare”. Ineditul este reprezentat de înscrierea în cursa care duce la altar un cuplu de homosexuali. Reporterii WOWbiz.ro au aflat identitatea celor doi bărbaţi care au decis să nu-şi mai ascundă iubirea pe care o poartă unul faţă de celălalt.

Daniel Ionescu si Mihai Vântu sînt numele celor doi bărbaţi care vor să apară în show-ul produs de PRO TV. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme, fiind uniţi, în primul rînd, de pasiunea pentru artă. Ei au înfiinţat un teatru şi regizează împreună piese care se adresează în primul rînd publicului homosexual. Daniel si Mihai s-au gîndit de multe ori la căsătorie, însă niciodată pînă acum nu le-a trecut prin cap că aceasta va avea loc în România.

Cu două săptămîni în urmă, cei doi au devenit primul cuplu de homosexuali care şi-a oficializat relaţia pe teritoriul ţării noastre. Evenimentul a avut loc la Buftea, pe malul lacului şi a fost oficializat de pastorul Diane Fisher, care a venit tocmai din Florida, Statele Unite. Tocmai de aceea, slujba s-a desfăşurat în limba engleză, iar celebra sintagmă „acum poţi săruta mireasa” s-a transformat în „now, you may share a kiss” (acum vă puteţi săruta).

Gestul lui Daniel şi a lui Mihai este unul de maxim curaj, dacă ne gîndim că poporul român este unul destul de conservator, mai ales atunci cînd vine vorba despre homosexuali.

SURSA: WOWBIZ

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×