Primele imagini din vacanţă cu Simona Gherghe şi iubitul ei

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/08/2015, 16:42
Primele imagini din vacanţă cu Simona Gherghe şi iubitul ei GALERIE FOTO

Simona Gherghe a plecat într-o bine meritată vacanţă alături de iubitul ei. Vedeta a postat pe o reţea de socializare cîteva imagini din Normandia.

După un an de satisfacţii profesionale, Simona Gherghe a plecat în concediu alături de partenerul ei de viaţă. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” petrece momente plăcute în Normandia, singurul dezavantaj fiind că nu prea funcţionează conexiunea la internet.

„Am ajuns în pitoreasca Normandie, prima destinaţie a vacanţei. Mă întorc aici după aproape 20 de ani, cu vagi amintiri ale unui loc care mi-a marcat adolescenţa, căci aveam atunci să dau ochii, pentru prima dată, cu lumea occidentală. Prima oprire, Vieux Port, pe malul Senei, un sătuc cu case ca de turtă dulce, cu acoperişuri din stuf şi flori. Bertrand, gazda noastră, ne întîmpină cu cidru rece şi parfumat. Locul e idilic, parcă rupt din alte vremuri, cu hortensii uriaşe, castani seculari şi-un hamac atârnat între ei. Să tot dormi acolo. Şi vremea e blîndă, mai prietenoasă decît m-aş fi aşteptat. Singurul impediment ar fi conexiunea la internet, aproape inexistentă. Poate că-i mai bine. Nimic n-ar trebui să tulbure frumuseţea şi liniştea acestui mic colţ de rai”, a scris Simona Gherghe pe blogul ei.

Simona Gherghe (37 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Săndulescu (38 de ani). Cei doi se iubesc de 2 ani, iar toată lumea aşteaptă ca ei să-şi unească destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×