Primele imagini de la Sun Plaza. Mall-ul din Berceni a luat foc în duminica alegerilor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 17:18
Primele imagini de la Sun Plaza. Mall-ul din Berceni a luat foc în duminica alegerilor
Primele imagini de a incendiul de la Mall Berceni

Au apărut primele imagini de la mall-ul care a luat foc duminică, în ziua alegerilor prezidențiale! Martorii oculari au început să încarce filmulețe din mall-ul Sun Plaza, imediat după izbucnirea incendiului.

Primele imagini de a incendiul de la Mall Berceni

Din filmarea publicată de un internaut pe Facebook se văd sute de oameni care sunt evacuați din clădirea imensă, iar aceștia rămân la ușa centrului comercial. Oamenii nu par foarte speriați de incendiul respectiv și povestesc între ei despre incendiul izbucnit în mall.

Un incendiu puternic a pornit la subsolul mall-ului din Berceni, unde se pare că au ars trei mașini. Subsolul s-a umplut de fum, iar oamenii au fost evacuați, după ce s-a simțit miros de fum.

Incendiu in Sun Plaza

Gepostet von Gabriel Marius am Sonntag, 24. November 2019

Pompierii se pare că au venit după 30 de minute de când subsolul s-a umplut de fum

La fața locului au sosit și mai multe ambulanțe, potrivit martorilor oculari. Se pare că incendiul are loc la etajul -2. Parcarea este plină de fum, iar șoferii încearcă să-și scoată mașinile din subsol, dirijați de civili, deoarece polițiștii încă nu și-au făcut apariția.

Oamenii sunt evacuați acum din centrul comercial! Sociologul Marius Pieleanu, aflat într-un birou din zona mall-ului a declarat la Antena 3 că pompierii au venit la fața locului după 30 de minute, iar polițiștii încă nu sunt la fața locului. Pieleanu a spus că în acest moment, civilii dirijează circulația!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×