Primele imagini cu Marius Moga şi bebeluşul. Unde a dus-o pe Maria

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/11/2015, 16:39
Primele imagini cu Marius Moga şi bebeluşul. Unde a dus-o pe Maria GALERIE FOTO

Cine ar fi crezut că îl vom vedea pe rebelul Marius Moga într-o imagine de familie atât de înduioşătoare? La o lună de când soţia lui, Bianca Lăpuşte, a născut-o pe micuţa Maria, artistul a fost surprins cu fetele lui la o clinică medicală din zona Floreasca.

Marius Moga (33 de ani), juratul de la „Vocea României” (PRO TV), nu-şi mai încape în piele de fericire de când a devenit tată. Are o soţie frumoasă şi tânără, proaspătă mămică, pe care o ajută cum poate, atunci când nu e prins în proiectele lui muzicale sau de televiziune. Marţi seară, în jurul orei 20.00, cei doi au fost surprinşi în timp ce mergeau cu micuţa la un control medical, la o clinică particulară din zona Floreasca.

După cum se vede şi din imagini, Bianca Lăpuşte (22 de ani) a slăbit spectaculos după sarcină şi este extrem de fericită cu odorul ei în braţe. Şi Moga radiază şi e mândru nevoie mare de familia lui. Compozitorul a ieşit din clinică cu actele, apoi i-a deschis portiera soţiei lui, care s-a aşezat pe bancheta din spate, acolo unde era instalat şi coşuleţul bebeluşei.

“Bianca este foarte tânără (n.r. – miercuri a împlinit 22 de ani), dar pot să spun că e mămica perfectă. Se descurcă foarte bine cu Maria, o alăptează, iar Marius se implică tot timpul, adoră să stea cu fetele lui. Sunt o familie fericită şi frumoasă”, ne-a povestit o sursă din apropierea jurnalistei de la PRO TV.

Marius şi Bianca s-au căsătorit în secret, pe 25 iunie, la Alba Iulia, după o relaţie de un an şi jumătate.

A născut pe cale naturală

Tânăra mămică Bianca Lăpuşte a adus-o pe lume pe Maria la o maternitate privată din Cluj-Napoca, pe 7 octombrie 2015. Blonda a născut pe cale naturală, fetiţa cântărind 3450 grame şi primind nota 10 de la medici. Fetele lui Moga au fost externate după doar două zile.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×