Primele imagini cu Catrinel Menghia însărcinată! Când va naște românca

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/11/2018, 19:25
Primele imagini cu Catrinel Menghia însărcinată! Când va naște românca GALERIE FOTO
Catrinel Menghia, mamă pentru prima oară! Frumoasa și-a arătat burtica de gravidă în câteva poze postate pe un site de socializare

Catrinel Menghia este o viitoare mamă superbă! Recent și-a postat niște fotografii în care se vede din plin burtica de gravidă. Aceasta este în a 6-a lună de sarcină și se bucură de cele mai frumoase clipe din viața ei.

Relația de 7 ani de zile alături de Massimilliano di Lodovico a adus rodul iubirii pe care îl poartă în pântece. Aceasta a făcut declarații despre cum vede evouția cuplului și dacă va mai purta sau nu vreodată rochia de mireasă. Frumoasa româncă are la activ un mariaj eșuat cu Massimo Brambati.

Catrinel Menghia, primele poze cu burtica de gravidă

Catrinel Marlon, așa cum este cunoscută peste hotare, este însărcinată pentru prima oară. La cei 33 de ani, se bucură de fericirea supremă. Deși este foarte discretă, oferă presei din România și din Italia, din când în când, niște imagini deosebite.

Catrinel Menghia, însărcinată
Catrinel Menghia, însărcinată

Catrinel s-a pozat într-o cămașă albă, iar pe dedesubt avea un sutien fin de dantelă. Aceasta avea părul prins lejer și se bucura de atenția totală a unui cățeluș care a stat atent la burtica frumoasei Catrinel.

Catrinel Menghia, poze uimitoare cu burtica de gravidă
Catrinel Menghia, poze uimitoare cu burtica de gravidă

„Bună, micuțule!Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună ? Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem? Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou ? #GrazieVita #GrazieAlleNostreFamigliePerIlSupporto&Amore ”, a scris aceasta în josul pozelor de pe un site de socializare.

Catrinel Marlon, căsnicie eșuată cu un italian

Frumoasa româncă a fost căsătorită în trecut cu Massimo Bramati. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca la acea vreme, după 6 ani de zile, cei doi să-și spună adio. „Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator» . El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală”, a fost declarația din trecut a lui Catrinel.

„Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță». Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile”, a mai spus Menghia după finele relației de dragoste cu Massimo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×