Primele imagini cu Anda Adam, imediat după ce s-a măritat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/06/2015, 08:38
Primele imagini cu Anda Adam, imediat după ce s-a măritat GALERIE FOTO

Alaturi de sotul ei, cantareata a iesit la un restaurant din Capitala, acolo unde proaspetii insuratei au luat masa cu Xonia si iubitul acesteia.

La inceputul lunii, Anda Adam a devenit doamna! Responsabil pentru aceasta schimbare de statut este Andrei Sorin, proaspatul sot al cantaretei. Cei doi au avut o nunta ca in povesti intr-o locatie selecta din Snagov, acolo unde au fost invitate sute de persoane.

Vineri seara, Anda a luat masa la un restaurant cu specific turcesc din nordul Capitalei.

Alaturi de artista s-a aflat  partenerul sau de viata, dar si Xonia, cantareata care, la randul ei a fost insotita de iubitul sau.

Dupa aproximativ doua ceasuri in care cei enumerati au luat masa si au discutat cu zambetul pe buze, gasca a plecat spre casa, iar starea de spirit a fost aceeasi.

Zambitori, Anda si Sorin au iesit din local, iar barbatul i-a intins o punga in care, cel mai probabil, se afla un cadou primit din partea prietenilor.

Solista si Xonia au discutat mai multe minute, blondina dorind probabil sa fie nasita de mult mai experimentata sa colega de bleasla, iar apoi, cu totii s-au indreptat spre masini.

Sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×