Primele declaraţii ale tatălui Simonei Halep despre faliment! A vorbit deschis despre bani

Ionut Brindusa   
în Hotnews
09/09/2015, 09:30
Primele declaraţii ale tatălui Simonei Halep despre faliment! A vorbit deschis despre bani

Chiar dacă averea Simonei Halep depăşeşte bine cifra de 6 milioane de dolari, tatăl jucătoarei de tenis nu este la fel de norocos atunci când vine vorba de profituri în afaceri. Mai mult, el s-a confruntat de-a lungul ultimei perioade cu tot felul de probleme, motiv pentru care Stere Halep a luat o decizie radicală.

Proprietar al unei fabrici de lapte din judeţul Constanţa, Stere Halep a decis ca, în cele din urmă, să renunţe la această afacere dând-o în administrarea unei alte persoane. Contactat telefonic de Spynews.ro, Stere Halep a confirmat acest lucru.

Stere Halep a scăpat de problemele financiare datorită sprijinului oferit de fiica lui

”Vă pot spune doar că nu mai deţin această afacere. Există un alt administrator care a preluat totul. Nu ştiu dacă foarrte curând vom mai deschide alte afaceri în Constanţa sau în altă parte”, a explicat Stere Halep pentru Spynews.ro.

Potrivit unor surse Spynews.ro această afacere aducea anual familiei Halep o pierdere de aproape 10.000 de euro, Simona oferindu-i tatălui ei un sprijin consistent din punct de vedere financiar pentru a redresa afacerea. Referindu-se la perspectiva afacerilor, Simona Halep a declarat de fiecare dată când a fost întrebată dacă intenţionează să investească în Constanţa, că sigur îşi va deschide câteva afaceri care nu vor avea legătură cu lumea tenisului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×