Primele declarații ale denunțătoarei medicului Mircea Beuran! ”Este o anchetă în curs și procurorii DNA au toate informațiile necesare”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 14:31
Primele declarații ale denunțătoarei medicului Mircea Beuran! ”Este o anchetă în curs și procurorii DNA au toate informațiile necesare” GALERIE FOTO
Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

Au apărut și primele declarații ale denunțătoarei medicului Mircea Beuran! Este vorba despre doctorul  specialist Carmen Haiducu, de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. Aceasta a declarat pentru Antena 3, că le-a trimis procurorilor acte și înregistrări care susțin acuzațiile de luare de mită.

Primele declarații ale denunțătoarei medicului Mircea Beuran!

Carmen Haiducu a oferit mai multe detalii despre probele ajunse la procurori și care l-au trimis in arest pe medic.”Este o anchetă în curs și procurorii DNA au toate informațiile necesare”, a spus Carmen Haiducu.

Mai mult de atât, Carmen Haiducu a răspuns „absolut” atunci când a fost întrebată dacă are înregistrări cu medicul Beuran.

”Este o anchetă în curs și procurorii DNA au toate informațiile necesare”

Vă reamintim că între timp, judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis plasarea medicului Mircea Beuran în arest la domiciliu. Procurorii DNA ceruseră arest preventiv pentru medicul acuzat de luare de mită.

Beuran a fost reținut inițial pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită și a fost prezentat instanţei cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

El este acuzat că a primit suma de 10.000 de euro de la un medic pentru a propune în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar în specialitatea Chirurgie generală, pe o perioadă determinată, dar şi pentru a asigura câştigarea concursului de către cel care i-a dat banii.

Conform DNA, până în prezent, postul respectiv nu a fost scos la concurs. Motivul pentru Carmen Haiducu nu ar fi primit postul pentru care l-ar fi mituit pe profesorul Mircea Beuran este acela că, neavând titlul de doctor, nu putea accede la un astfel de post

De remarcat că în ultimii doi ani la specialitatea chirurgie generala nu a existat niciun post vacant, deci Beuran nu avea ce sa tranzactioneze.

Medicul Beuran a fost audiat timp de mai multe ore după ce la domiciliul său şi la biroul său de la Spitalul Floreasca au avut loc percheziţii.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×