Prima reacţie a socrului lui Răzvan Simion după ce fiica lui a fost înşelată cu Lidia Buble!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/07/2015, 12:16
Prima reacţie a socrului lui Răzvan Simion după ce fiica lui a fost înşelată cu Lidia Buble! GALERIE FOTO

Nu este usor sa fii tata de fata. Mai ales de fata inselata! Acesta este cazul lui Ioan Dancu, tatal Dianei Simion, nevasta „tradusa” de colegul lui Dani Otil, cel care si-a parasit sotia pentru cantareata Lidia Buble.

Povestea de dragoste dintre Razvan Simion si Lidia Buble a impartit Romania in doua tabere. Pe de o parte, sunt cei care o acuza pe cantareata ca i-a spart casa prezentatorului TV, compatimind-o pe nevasta inselata.

Pe de alta parte, se pozitioneaza cei care rezoneaza cu Razvan, sustinand ca „matinalul” a facut un lucru normal, asta dupa ce vedeta tv a pus punct unei casnicii care nu mai mergea si a hotarat sa isi refaca viata cu alta femeie.

Deloc surprinzator, tatal nevestei inselate face parte din prima categorie. Drama fiicei lui a adus multa durere familiei Dianei, cea care locuieste in comuna Giroc, judetul Timis.

„Te iubeste tata”

Ioan Dancu, socrul lui Razvan, a facut tot posibilul ca, in aceste momente dificile, sa-i fie alaturi fiicei lui. Inclusiv pe Facebook, barbatul a scris un „Te iubeste tata!” exact in ziua in care in presa a „explodat” intregul scandal.

 

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×