Prima reacţie a lui Donald Trump după ce AP l-a anunţat cîştigător al alegerilor prezidenţiale din SUA

în Hotnews
09/11/2016, 10:11
Prima reacţie a lui Donald Trump după ce AP l-a anunţat cîştigător al alegerilor prezidenţiale din SUA

Associated Press anunţă victoria lui Donald Trump în cursa pentru alegerile prezidenţiale din SUA. Deşi rezultatele nu sunt oficiale încă, Hillary Clinton şi-a sunat rivalul pentru a-l felicita. Acompaniat de familie, acesta a oferit primele sale declaraţii de după anunţ. 

„Vă mulţumesc foarte mult tuturor. Îmi pare rău că v-am făcut să aşteptaţi atât. E un business complicat. Hillary a făcut o treabă extraordinară în această campanie

Voi fi preşedintele fiecărui american, nu doar a celor care m-au votat. Celor care au decis să nu mă susţină, am nevoie şi de ajutorul vostru. Trebuie să conlucrăm pentru a face această naţiune grozavă din nou. SUA are un potenţial uriaş, vom face un lucru minunat.

Vom construi poduri şi şcoli, iar milioane de oameni vor munci pentru asta. Vom avea grijă şi de veterani. Îmi doresc să avem relaţii grozave cu celelalte ţări. Nici un vis nu este prea măreţ, SUA trebuie să se mulţumească doar cu ce este mai bun. Întodeauna voi pune SUA în prim-plan” – a spus Donald Trump. 

Donald Trump (70 ani) va deveni cel de-al 45-lea preşedinte din istoria Statelor Unite ale Americii, consemnând una dintre cele mai mari surprize văzute vreodată în politica mondială.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×