Prima reacţie a Biancăi Draguşanu după ce Anda Adam a declarat ca este însărcinată

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/08/2015, 18:11
Prima reacţie a Biancăi Draguşanu după ce Anda Adam a declarat ca este însărcinată GALERIE FOTO

Anuntul mult asteptat de apropiatii Andei Adam ca este insarcina a starnic reactii din partea unei cunoscute roscate. Dupa ce s-a aflat vestea, Bianca Dragusanu a si postat o fotografie, destul de sugestiva, pe o pagina de socializare.

Anda Adam a anuntat recent ca asteapta un copil. Vedeta a spus ca este insarcinata in sase luni. Anuntul facut de blondina a strarnit reactii de frustrare din partea Biancai Dragusanu. Modelul si-a postat imediat pe Facebook o fotografie cu ea si cu fostul ei sot, Victor Slav.

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

FOTOGRAFIATĂ pe ascuns cînd SE DEZBRACA la baie! Ce a făcut această femeie cînd a observat camera. Imaginile urmărite de milioane de oameni

 

Prietenii virtuali ai vedetei au comentat imediat postarea: „Cand Victor vrea sa aveti viata privata si tu postezi asta, cred ca nu respecti ce vrea. Mai ales ca in aceasta fotografie tu nu ai o atitudine placuta, ai intors spatele facandu-l sa para un oursider. El a intins mana sa te cuprinda, iar tu te-ai lipit de ginere, nu de el. Te plac, dar nu si aici. Daca ti-as spune doar cuvinte de lauda, nu as fi corecta cu tine, nu ai auzi si pareri obiective”.

FOTO ULUITOR! CUM ARATA VEDETA TV ANDREEA ESCA LA 18 ANI!!! E DE NERECUNOSCUT!!!

Sursă: www.cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×