Prima reacție a Andreei Mantea după ce a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
01/08/2018, 20:10
Prima reacție a Andreei Mantea după ce a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Prima reacție a Andreei Mantea după ce a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu!

Nicio zi fără o schimbare în viața Biancăi Drăgușanu! În doar câteva luni, vedeta a trecut prin evenimente pe care alții nu apucă să le experimenteze nici măcar în câțiva ani. S-a despărțit de tatăl copilului, eveniment anunțat fix în ziua în care a apărut la brațul unui alt bărbat, ca ulterior să se despartă și de acesta.

Când tocmai am fi zis că apele încep să se așeze, în viața ei, iată că o altă veste-bombă a propulsat-o pe Bianca în atenția presei și a publicului, deopotrivă: postul Kanal D a decis să încheie colaborarea cu ea, la emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Deși unii sau gândit că Bianca va apărea din nou pe sticlă, în sezonul de toamnă, în cadrul unui alt proiect, se pare că viitorul Biancăi, în televiziune, este unul incert, cel puțin momentan. Nu de alta, dar mai-marii postului Kanal D s-au și grăbit să-i găsească o înlocuitoare și se pare că au și desemnat persoana care va prezenta noul sezon al emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Prima reacție a Andreei Mantea după ce a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

„De-a lungul carierei mele in televiziune, in 12 ani, am avut parte de multe proiecte extrem de frumoase si de multe provocari inedite care m-au ajutat sa fiu mai aproape de dumneavoastra iar pe dumneavoastra alaturi de mine! Pentru asta vreau sa va multumesc din tot sufletul, pentru ca fara voi nu as fi ajuns pana aici!

Ei bine, a venit momentul pentru o noua provocare! Este vorba de emisiunea “Te vreau langa mine”! Este un proiect pe care eu il indragesc foarte tare pentru ca ador proiectele in care este vorba de iubire! Va astept cu drag si de aceasta data sa fiti alaturi de mine, iar eu de dumneavoastra incercand sa rezolv cat mai multe probleme de suflet❤️” a scris Andreea Mantea pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×