Prima mașină 2019: îți poți cumpăra chiar și mașini electrice sau hibrid

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
11/11/2018, 14:57
Prima mașină 2019: îți poți cumpăra chiar și mașini electrice sau hibrid

Programul prima mașină 2019 vine cu câteva modificări. Îți poți cumpăra acum chiar și mașini electrice sau hibrid! Așadar, automobilele au parte de schimbări tocmai pentru a crește vânzările de autovehicule care nu poluează. Astfel, pentru doritori, s-a introdus posibilitatea de a cumpăra autovehiculul prin credit, cu garanția statului și autoturisme electrice, hibride ori plug-in.

Norocoșii care pot avea chiar și un model nou, însă doar cu motor termic. În acest moment, persoanele fizice care decid să se folosească de programul ”Prima Mașină”(OUG nr. 66/2014) trebuie să ia la cunoștință condițiile, iar cea de bază este clară: nu trebuie să mai fi deținut un automobil nou.

Prima mașină 2019! Prețul unora nu trece de 150.000 de lei!

De altfel, pentru autovehiculele cu sistem de propulsie hibrid, suma pe care cumpărătorul o scoate din buzunar este de până la 100.000 de lei, cu tot cu TVA. Conform wall-street.ro, pentru autoturismele plug-in hibrid(electric hibrid), cât și pentru cele complet electric, prețul nu trece de 150.000 de lei, plus TVA.

Avansul pentru Prima Mașină se schimbă!

Pentru automobilele care au în componența lor un sistem de propulsie hibrid, avansul va fi de 25%. În schimb, pentru mașinile cu plug-in ori pur electric, avansul va fi de un procent de 30%. Mai mult, pentru a justifica achitarea avansului, te poți folosi de ecobonusul sau echotichetul obținute cu ajutorul programului Rabla Clasic și Rabla Plus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×