Mutu se ia de Adrian Cristea din cauza Biancăi Drăguşanu!

Răzvan Scarlat  
înReality show
07/03/2014, 08:24
Mutu se ia de Adrian Cristea din cauza Biancăi Drăguşanu!GALERIE FOTO

Paparazzi wowbiz.ro au reuşit să îl fotografieze pe Adrian Mutu la restaurantul în care Bianca îşi sărbătorea ziua de naştere. După o jumătate de oră, atacantului Petrolului a părăsit locaţia, s-a urcat în maşina sa şi a stat minute bune vorbind la telefon. Totuşi, “Briliantul” a negat orice legătură cu Bianca Drăguşanu, susţinînd că s-a aflat în restaurantul respectiv doar pentru a lua masa.

„Eu nu am nici o treabă cu Bianca Drăguşanu, nu am avut şi nici nu o să am vreodată. Sînt bărbat căsătorit şi nu am cum să mă asociez cu Bianca. Am fost la restaurant cu mai mulţi prieteni fotbalişti şi am stat împreună la masă. Am ajuns acolo în jurul orei 23.30, după meci, şi am stat pînă la 00.10, iar paparazzi m-au filmat în momentul în care eu ieşeam. Eu nu am stat cu ea la masă şi nici nu am fost invitat la ziua ei. Am mîncat un somon tartar şi mi-am văzut mai departe de treabă. Am aflat ulterior din presă ca a fost şi ziua ei. Nu este pentru prima dată cînd presa îmi asociaza numele cu cel al Biancăi Drăguşanu, în urma cu cîţiva ani s-a speculat că am fost împreună doar pentru că am fost surprins ieşind dintr-un hotel în care ea intra. Eu eram acolo cu Giovani Becali şi cu prietenul meu, Alin. Sincer să fiu, cred ca lumea încurca ‘Adrianii’. Eu sunt Mutu, nu Cristea”, a declarat Adrian Mutu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

media_139414045760750800

 

bianca-dragusanu1

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×