E BOMBA ANULUI în lumea mondenă din România? Bianca DRĂGUŞANU, ÎNSĂRCINATĂ cu Victor SLAV?! Prima declaraţie despre sarcină!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/07/2015, 12:20
E BOMBA ANULUI în lumea mondenă din România? Bianca DRĂGUŞANU, ÎNSĂRCINATĂ cu Victor SLAV?! Prima declaraţie despre sarcină! GALERIE FOTO

In ultimele zile au aparut zvonuri conform carora Bianca Dragusanu ar fi insarcinata cu fostul ei sot, Victor Slav. Roscata a decis sa puna capat speculatiilor si face dezvaluiri incendiare pentru CANCAN.ro.

BOMBA ZILEI despre Lidia Buble şi Răzvan Simion! Ce răsturnare de situaţie! Ştirea care zguduie lumea mondenă!

OANA ROMAN E ÎN LACRIMI! VESTE ŞOC PRIMITĂ DE LA SOŢUL EI!

S-au cunoscut in 2012, iar relatia lor a fost, inca de la inceput, una tumultuoasa. Dupa nici un an de cand s-a infiripat amorul lor, Bianca Dragusanu si Victor Slav au devenit sot si sotie, dar, dupa cateva luni de mariaj, au si divortat.

De atunci, cei doi s-au tot certat si impacat, insa, in ciuda lipsei de incredere si a tensiunilor, nu au putut sta departe unul de celalalt.

DECIZIE EXTREMĂ LUATĂ DE PRODANCA! Nimeni nu se aştepta la asta! REGHE e şocat! „ADIO! E DEFINITIV!” 

SINUCIDEREA CARE A ŞOCAT LUMEA MONDENĂ!

Inceputul de vara l-a facut pe fostul prezentator TV sa- i mai acorde o sansa fostei sale sotii, iar in prezent, lucrurile par sa mearga de minune intre ei.

Mai mult, in ultimele zile au inceput sa apara zvonuri conform carora Bianca ar fi insarcinata. Aceste barfe au fost alimentate si de tacerea celor doi, care nu au confirmat si nici nu au infirmat faptul ca urmeaza sa devina parinti.

Isi doreste sa devina mamica!

CE DRAMĂ! CELEBRUL ACTOR ROM N ARE CANCER! 

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! VIDEO + FOTO! VEZI CUM SE RELAXEAZĂ ÎN AREST!

Atunci cand vine vorba despre ideea de a deveni mama, Bianca zambeste larg. Totusi, este clar ca, ajunsa la 33 de ani, vedeta se simte pregatita sa faca acest pas si asteapta cu nerabdare clipa in care va putea sa anunte oficial faptul ca este insarcinata. ”Un copil este o binecuvantare, iar eu astept cu mult drag acest moment. V-as putea da vestea din clipa in clipa. Sunt convinsa ca voi fi o mama exemplara. Nu imi este teama de aceasta responsabilitate, ma simt suficient de matura. Cand voi sti cu siguranta ca sunt insarcinata, am sa va anunt. Nu este ceva ce as putea sa tin ascuns” le-a spus Bianca unor prieteni. In urma cu cateva zile, vedeta marturisea ca s-a linistit complet si ca este extrem de fericita cu Victor.

S-au mutat impreuna!

Desi s-au impacat de numai o luna si au decis sa faca pasi mici in relatie, Bianca si Victor se inteleg de minune, ba chiar au facut un pas important. Fostul prezentator TV si-a adus cea mai mare parte a lucrurilor acasa la roscata, iar cei doi chiar au vorbit despre posibilitatea de a se casatori din nou.

 GALERIE FOTO INCENDIARĂ! FOTOGRAFII CU ROXANA VANCEA. GOALĂ, LA PLAJĂ! SE VEDE… 

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×