Un prieten al lui Becali, din patul Cruduţei, la închisoare

Roxana Brănişteanu   
în Monden
26/09/2013, 10:35
Un prieten al lui Becali, din patul Cruduţei, la închisoare GALERIE FOTO

În urmă cu doi ani, Daniel Trandafirescu îşi făcea veacul prin cluburile şi cafenelele de lux ale Capitalei. Se iubea cu Daniela Crudu, se afla în cercul de prieteni ai lui Gigi Becali şi se mîndrea cu un super-bolid, de 250.000 de euro, marca Ferrari. Astăzi, tînărul a luat drumul puşcăriei, fiind arestat pentru trafic de contrabandă cu ţigări şi spălare de bani.

Trandafirescu a devenit un personaj monden în anul 2011, cînd a postat pe o reţea de socializare imagini cu cea mai nouă maşină a sa, un Ferrari roşu ca focul. La scurt timp, s-a combinat cu Daniela Crudu, actuala iubită a stelistului Mihai Costea.

Daniel Trandafirescu este băiatul adjunctului şefului Poliţiei Prahova şi al unei judecătoare, fostă directoare a Penitenciarului Tîrgşor. Tînărul a fost, pentru o scurtă perioadă de timp, poliţist în Ploieşti, apoi avocat, însă cariera lui nu a durat mult, fiind suspectat de contrafacere şi contrabandă cu ţigări.

Liderul grupării din care se pare că face parte şi Trandafirescu, interlopul Ion Guşan, zis Nicu Patron, a fost suspectat şi că l-ar fi angajat pe Vitalie Proca să-l ucidă pe bancherul rus German Gorbuntov, pe care l-a împuşcat, de şase ori, la Londra, cu o armă semiautomată, susţine WowBiz.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×