Implicată într-o reţea de PROSTITUŢIE, o prezentatoare TV a ajuns pe mîinile procurorilor! ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/03/2015, 23:59
Implicată într-o reţea de PROSTITUŢIE, o prezentatoare TV a ajuns pe mîinile procurorilor! ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ! GALERIE FOTO

Dezvăluire BOMBA in media romaneasca! Considerata, cel putin la nivel declarativ, un etalon de moralitate in presa, televiziunea publica ascunde in randurile sale si personaje care au avut activitati necurate, asa cum e cazul unei prezentatoare TV!

Aura Poteraşu, prezentatoarea matinalului de la TVR, a decis să părăsească postul public şi să iasă din presă.

ACUM!!! SUPER GALERIE FOTO!!! GIGI BECALI IN LIBERTATE!!! A MERS AZI IN HERASTRAU!!! VEZI IMAGINI DE SENZATIE!!!

Potrivit unui anunţ postat de jurnalistă pe pagina de Facebook, aceasta a fost ultima zi la cârma matinalului TVR.

TRAGEDIE FARA MARGINI!!! IERI IL VEDEAM LA TV, ACUM A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!!! TOATA TARA E IN DOLIU!!! 

„Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele”, a scris ea în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Ea nu a detaliat motivele plecării, însă recent numele jurnalistei a apărut într-un dosar de proxenetism, în care aceasta a dat declaraţii în calitate de martor.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

Matinalul TVR ar continua cu un singur prezentator, Radu Tudor, cel cu care Poterşsu apărea pe post până acum.

Mesajul integral publicat pe facebook:

Anunţ TERIFICANT CARE A SOCAT NETUL despre Geanina Corondan: „A MURIT!”

„Dragi prieteni, dimineaţa de mâine (joi) e ultima în care ne vedem la ştiri! Nu am de gând să dau prea multe detalii despre ieşirea mea din TVR şi din presă. Zic doar că sunt în asentimentul colegilor jurnalişti care, rând pe rând, s-au retras – din această instituţie sau din altele.

MEGA BOMBA IN SHOWBIZ!!! O STIRISTA CELEBRA DE LA NOI A DETONAT BOMBA!!! „AM FACUT SEX IN TREI!!!” DEZVALUIRI INCREDIBILE!!! TOTI O CREDEAU O FATA SUPER „CUMINTE”!!!

Cei cu care am reuşit să mai povestesc în ultima perioadă ştiu că îmi doresc de mai mult timp un drum pe cont propriu. Îmi doresc competiţie, mize şi să risc! Vreau să mă bucur de energia şi tinereţea mea, să învăţ lucruri noi! Şi să mă bucur în continuare de oameni (mereu alţii, mereu altfel).

FOTO / ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS!!!

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles ce şi cât îmi poate capul şi m-aţi ajutat să-mi canalizez util energia, în proiecte frumoase. Plictisitorilor şi autosuficienţilor care doar mi-au mâncat ficaţii, nu le mulţumesc!

Sunt fericită şi optimistă! „Te duci la mai bine?”, m-aţi întrebat mulţi. Mă duc acolo unde simt că trebuie să fiu acum. Şi ăsta este singurul lucru care contează. Doamnelor şi domnilor, la revedere.”

VIDEO INCENDIAR!!! GHEORGHE STEFAN NU A MAI REZISTAT!!! A CEDAT SI A SPUS TOT CE STIA IN DOSARUL MICROSOFT!!! VEZI DECLARATIA VIDEO CARE CUTREMURA ROMANIA!!! „MINISTRII AU LUAT MITA!!!”

O jurnalista foarte bine vazuta de la Directia Stiri a fost implicata intr-un dosar de prostitutie de lux, in care s-au pronuntat deja mai multe condamnari la inchisoare!

La 28 de ani, Aura Poterasu sustine ca televiziunea a fost visul ei, iar inca de cand era mica, aceasta prezenta emisiuni pentru copii. “Daca n-as fi jurnalist, as fi o femeie normala, de felul celor pe care nu de putine ori m-am trezit ca le invidiez. Ciudat, nu?! “ declara jurnalista.

DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! 

“Mi-am dorit sa lucrez intr-o redactie de stiri unde relevanta informatiilor sa primeze, in detrimentul senzationalului. Sunt fericita ca in TVR am intalnit oameni de la care pot sa invat permanent” mai spunea Aura, fericita ca a fost angajata intr-o redactie “de elita”.

SE SCHIMBA PRETUL TIGARILOR!!!! CAT VOM PLATI IN CURAND PE CEL MAI MARE VICIU AL ROMANILOR!!!

Fratele patronului de la Dinamo, implicat si el in scandal!

Adevarul este insa altul, asta pentru ca jurnalismul n-a fost singura pasiune a Aurei Poterasu. Au aflat-o si procurorii, iar femeia a fost la un pas sa fie pusa sub acuzare intr-un dosar de prostitutie de lux in care au fost implicate nume grele ale politicii romanesti. Potrivit rechiztoriului intocmit de procurori, Aura Poterasu a dobandit calitatea de martor si a dat declaratii ample despre activitatea ei legata de acest dosar. Asta a fost, de altfel, sansa ei sa scape cu un cazier nepatat.

INCREDIBIL!!! CE VEDETA DIN ROMANIA TREbUIA SA FIE IN AVIONUL MORTII!!! S-A RAZGANDIT IN ULTIMUL MOMENT!!! DEZVALUIRI CUTREMURATOARE!!!

Mai nou, a fost promovata pe postul de prezentatoare, iar surse din redactie pun acest lucru si pe seama suportului de care ar beneficia din partea unor politicieni, precum primarul PSD-ist al sectorului 3, Robert Negoita. Intamplator, desigur, edilul, fratele patronului lui Dinamo, a fost audiat de anchetatori in dosarul de prostitutie.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

Nu au fost insa asa de norocosi si cei implicati in “esalonul intai” al afacerii. Patronii unei agentii de modele, sub paravanul careia se desfasurau activitatile de prostitutie, au fost condamnati definitiv. Tamarjan Ion Valeriu si Relu Costan au primit cate 4 ani si jumatate de inchisoare, pedeapsa definitiva pentru trafic de minori, trafic de persoane si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Alte doua persoane implicate in afacere au scapat cu pedepse cu suspendare.

VIDEO INCENDIAR! Iată DOVADA! Casnica MARITATA şi Drăghia sînt ÎMPREUNĂ! N-AU MAI REZISTAT SI AU FACUT-O IN VAZUL LUMII!!! IMAGINI EXPLICITE!!

Jurnalista organiza si prezenta concursurile de miss

Legaturile Aurei Poterasu cu reteaua de prostitutie au fost constatate de anchetatori, dupa ce ea si unul din inculpati au folosit banii din prostitutie pentru inchirierea unui apartament “O parte din banii castigati de inculpatul Tamarjan Ion Valeriu in primavara – vara anului 2008 – a fost cheltuita de acesta pentru a inchiria impreuna cu Poterasu Aura Cristina un apartament pe b-dul Gh. Magheru din Bucuresti”. Procurorii au retinut insa un amanunt care a salvat-o pe Aura Poterasu, anume ca ea n-ar fi stiut, cel putin la inceput, cu ce se ocupa Tamarjan.

ULUITOR! IUBITUL a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt bărbat! Ce a URMAT…

“Au impartit o perioada de timp un apartament inchiriat pe B-dul Gh. Magheru din Bucuresti. Isi platea partea ei din chirie, 200 de euro, in timp ce Tamarjan Ion Valeriu achita diferenta de 600 de euro. A plecat dupa patru luni intrucat nu mai putea suporta costul, in timp ce Tamarjan Ion Valeriu a continuat sa foloseasca apartamentul inca 2-3 luni, acumuland datorii fata de locator.

VIDEO CUTREMURĂTOR!!! MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!! CE MIRACOL A FĂCUT PAPA E NEMAIVĂZUT!!! ŢI SE FACE PIELEA DE GĂINĂ!!! 

Tamarjan Ion Valeriu nu i-a spus ce facea in Austria, desi in calculatorul lui a vazut mai multe fotografii efectuate in Viena. A aflat mai multe date de la Bezedea Ionela Debora si Bianca Pop, cei care au recunoscut ca practicau prostitutia intr-un hotel de lux din Viena cu denumirea Babylon”, au mai notat anchetatorii.

“Martora Poterasu Aura Cristina l-a ajutat pe Tamarjan Ion Valeriu la organizarea mai multor evenimente: concursuri de miss, prezentari de moda, pe care le-a prezentat si totodata a scris cateva articole in revista Top Shop. L-a insotit pe Tamarjan Ion Valeriu, in tara, la preselectiile pentru Miss Academy 2008, ba chiar a prezentat finala”, se mai arata in rechizitoriu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×