Previziunile lui Nostradamus: Schimbări radicale pentru cateva zodii pana la finalul anului

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
07/06/2018, 15:04
Previziunile lui Nostradamus: Schimbări radicale pentru cateva zodii pana la finalul anului

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Potrivit previziuilor acestuia anumite zodii vor avea parte de schimbari radicale.
Câteva descoperiri arată că anumiți nativi vor trece prin schimbări importante în următoarele luni. Iată despre ce semne zodiacale vorbim:

Taur: Pentru nativii nascuti in zodia Taurului urmeaza o perioadade relaxare, in care se vor scufunda in foarte multa liniste si isi vor trai, din plin, viata. Mai mult, nativii se vor bucura de o vacanta de vis intr-un loc exotic, departe de agitatia de zi cu zi.

Leu: Leii vor reusi sa treaca peste hopurile din ultima vreme. Persoanele care le-au facut rau vor plati scump pentru asta, iar Leii vor putea sa respire usurati si sa se bucure de liniste si pace. Daca au incredere in ideile lor vor reusi sa urce pe o scara sociala cat mai inalta si sa-si mareasca veniturile considerabil.

Balanță: Balantele sunt favorizate in aceasta vara. Sunt unele dintre cele mai norocoase zodii. Pot da lovitura in absolut tot ce-si propun si vor reusi sa-si creeze viata la care viseaza de multa vreme. Au noroc atat in plan personal cat si in afaceri, asadar nu se vor mai putea plange niciodata ca o duc rau. Ba din contra! Vor duce o viata extrem de buna.

Fecioară: Și Fecioarele sunt favorizate de astre in aceasta vara. Nativii vor avea parte de succes in afaceri, de unde se anunta castiguri financiare importante, dar si in dragoste. Vor duce o viata cum nu si-au imaginat vreodata si vor putea sa scape de orice griji.

Scorpion: Și pentru nativii nascuti in zodia Scorpionului se anunta schimbari importante. Viata lor nu a fost nici pe departe una atat de buna, tocmai de aceea a venit momentul unei schimbari, momentul in care vor pune capat supararii sau stresului acumulat in ultima perioada si vor culege foarte multe castiguri atat in plan personal cat si profesional. Se anunta o perioada cu noroc si reusite

Capricorn: Capricornii vor spune adio nervilor sau perioadelor super incarcate de munca. Pentru acesti ativi va urma o perioada in care vor sta linistiti si se vor relaxa. Vor face bani stand degeaba si, in acelasi timp, vor economisi extrem de multe resurse.

Vărsător: Pentru Varsatori urmeaza o perioada extrem de buna. Ai trecut prin multe in ultima perioada si au liptat pentru a ajunge atat de departe. Toata munca nativilor este pe deplin rasplatita si se vor putea bucura de liniste dupa eforturile depuse in ultima vreme.

 

Sursă: acasa.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×