Prețul unei măști de protecție a explodat în Italia. Se vinde cu 100 de euro! Cât costă una asemănătoare la eMAG

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/02/2020, 08:58
Prețul unei măști de protecție a explodat în Italia. Se vinde cu 100 de euro! Cât costă una asemănătoare la eMAG GALERIE FOTO
Doi îndrăgostiți poartă mpști de protecție în Piazza Duomo din Milano. Sursa foto - IPA/ABACAPRESS.COM

Prețul unei măști de protecție a explodat în Italia. Afectată din plin de coronavirus, țara traversează și o criză serioasă din acest punct de vedere. Astfel, pe lângă faptul că magazinele sunt goale și orașe întregi plasate în carantină, locuitorii au ajuns să se lupte pentru o mască de protecție.

Prețul unei măști de protecție a explodat în Italia

Conform cancan.ro situaţia critică în care se află Italia se reflectă şi în preţurile produselor. Unul dintre ele a luat-o razna pur și simplu. Astfel, cine vrea să-și cumpere o mască de protecție trebuie să plătească nu mai puțin de 100 de euro.

O româncă stabilită în Italia a dezvăluit acest fapt. Vă reamintim că în peninsulă au fost raportate deja 4 decese din cauza infecţiei cu coronavirus şi aproximativ 100 de persoane se află în carantină şi sub tratament.

Cât costă una asemănătoare la eMAG

În ciuda prețului exorbitant, italienii sunt disperați și nu se mai uită la bani. Toată lumea vrea să-și cumpere mască de protecție și așteaptă acum minuni de la Guvern.

Între timp și ministerul Sănătății din România a transmis un comunicat legat de coronavirus. „În acest context, România ar putea fi mai expusă la apariția de cazuri de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul național, din cauza dinamicii călătoriilor cetățenilor români pe rutele terestre și aeriene dintre cele 2 țări.

Autoritățile de sănătate publică vor include persoanele care sosesc în România din localitățile afectate din regiunea Veneto și din provincia Lodi/Lombardia sau care au calatorit în aceste localități în ultimele 14 zile, în categoria celor care trebuie să stea după intrarea în țară în condiții de carantină timp de 14 zile.

Aceste măsuri sunt similare cu cele aplicate de autoritățile italiene”, au explicat oficiali ai Ministerului Sănătății.

Interesant este că românii stau ceva mai bine la capitolul prețuri. Deocamdată la noi isteria nu s-a instalat, drept pentru care, în prezent, la unul dintre cei mai mari retaileri online, preţul unui set de măşti de protecţie, de 50 de bucăţi, ajunge la 476 de lei.

Emag a făcut chiar reducere produsului. Înainte setul de măști de protecție cota 595 de lei.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×