Ultima oră! Papa Francisc, ANUNŢ ŞOC! Vestea a picat ca un trăsnet pentru catolici

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/07/2015, 00:00
Ultima oră! Papa Francisc, ANUNŢ ŞOC! Vestea a picat ca un trăsnet pentru catolici

Papa Francisc a făcut referire la anumite „presimţiri”, că nu va rămâne mult timp în poziţia de lider la Bisericii Catolice, lăsând de înţeles că poate urma paşii Papei Benedict, care s-a retras, sau mai rău – să moară, scrie wnd.com.

TRAGEDIE! BIANCA DRĂGUŞANU E DISTRUSĂ! SINCUCIDEREA CARE A ŞOCAT LUMEA MONDENĂ DIN ROM NIA!

ANUNŢUL MOMENTULUI DESPRE GABRIEL COTABIŢĂ! ŞOC LA SPITALUL ELIAS! 

În 2014 spunea că va fi Papă „puţin timp, doi sau trei ani, după care mă voi duce în casa Tatălui”. A repetat ideea şi mai târziu, într-un interviu pentru o televiziune mexicană. „Presimt că pontificatul meu va fi scurt. Patru sau cinci ani, poate chiar doi sau trei. Doi s-au scurs deja. E o senzaţie ciudată. Simt că Dumnezeu m-a pus aici pentru puţin timp”.

DIVORŢ BOMBĂ ÎN ROM NIA! UNUL DINTRE CEI MAI CELEBRI POLITICIENI ÎŞI LASĂ NEVASTA!

Au apărut astfel voci care se întreabă dacă nu cumva profeţiile episcopului irlandez Sf. Malachy, din secolul 12, nu îl vizează chiar pe Papa Francisc, care ar putea fi „ultimul papă”. Declaraţiile Papei a atras atenţia scriitorului Tom Horn, coautor cu Chris Putnam al volumului “Petrus Romanus: The Final Pope is Here,” acesta fiind convins că Francisc se teme că va fi asasinat. Şi bănuieşte şi de către cine.

„Papa a reacţionat către ameninţarea ISIS. Ei se conduc după Hadith, acolo unde totul culminează cu războiul împotriva armatelor Romei”.Horn a amintit şi de „al treilea secret al Fatima”, o profeţie apocaliptică ce spune că papa va fi asasinat de un grup de soldaţi, în mijlocul unor prelaţi şi credincioşi catolici. Biserica Catolică este de părere că această profeţie se referă la încercarea de asasinat al Papei Ioan Paul al II-lea.

Şoc la Hollywood! CELEBRUL ACTOR a fost ASASINAT!!! Milioane de români l-au iubit pentru filmele sale! 

În „Dabiq”, revista oficiala a ISIS apărută în 2014, se arată un steag ISIS care flutură peste obeliscul din centrul Pieţei San Pietro din Vatican.

Numele revistei este luat de la oraşul Dabiq din nordul Siriei,oraş care este menţionat într-un Hadith despre Armageddon. În conformitate cu această tradiţie, Dabiq este locul unde armatele musulmane şi cele creştine armatele se vor confrunta în cele din urmă.

VOR SĂ ÎNCHIDĂ FACEBOOK! E OFICIAL!

Tom Horn mai crede că, în condiţiile acestea, ne apropiem cu pasi repezi de ceea ce a fost descris ca fiind Apocalipsa.

Sursă: www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×