Preşedintele Franţei va mânca ouă proaspete! Macron a adoptat o găină!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
25/02/2018, 16:06
Preşedintele Franţei va mânca ouă proaspete! Macron a adoptat o găină!

Palatul Elysee va creşte găini! Preşedintele francez Emmanuel Macron a profitat de lunga sa vizită la Salonul Agriculturii de la Paris şi a adoptat o găină, care să-i facă ouă proaspete la Palatul Elysee, scrie AFP, preluat de news.ro.

Preledintele Franţei a mângâiat-o pe bot pe „Haute”, vaca-vedetă a salonului, a admirat o capră gri şi nenumărate specialităţi regionale în cadrul primei sale vizite la salon în calitate de şef al statului, apoi s-a trezit cu o găină roşie în braţe, pe care a primit-o zâmbind.

Preşedintele Franţei va mânca ouă proaspete! A adoptat o găină!

Găina i-a fost oferită în faţa camerelor de luat vederi de către directorul general al fermei Loue, in Sarthe (vest), Yves de la Fouchardiere, care şi-a făcut reclamă instant în timpul acestui exerciţiu obligatoriu pentru toţi preşedinţii francezi în exerciţiu.

„O iau, dar trebuie să găsim un sistem s-o protejăm de câine”, i-a spus Emmanuel Macron, amuzat, referindu-se la Nemo, labradorul prezidenţial, adoptat la sfârşitul lui august dintr-un refugiu al Societe protectrice des animaux (SPA).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×