România, avertizată din nou de preşedintele Comisiei Europene pe tema Legilor justiţiei

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
31/01/2018, 18:10
România, avertizată din nou de preşedintele Comisiei Europene pe tema Legilor justiţiei

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, în conferinţa comună cu preşedintele Klaus Iohannis, că România a făcut progrese remarcabile în privinţa statului de drept, iar Comisia Europeană nu va accepta ca România să facă paşi înapoi privind statul de drept.

Jean Claude Juncker a completat că dacă legile justiţiei rămân aşa cum le-a votat Parlamentul, discuţiile privind renunţarea la MCV şi intrarea în spaţiul Schengen „se vor pune în alţi termeni”.

Preşedintele Comisiei Europene avertizează iar România pe tema Legilor justiţiei

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că independenţa Justiţiei româneşti este intangibilă, adăugând că se va implica total pentru această chestiune.

„Independenţa Justiţiei româneşti este intangibilă, este o chestiune pentru care mă voi implica total, voi face tot ce poate să facă un preşedinte pentru ca lucrurile să rămână aşa”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

 

Ştirea MOMENTULUI

Bianca Drăgușanu, fotografiată alături de un bărbat celebru, în toiul nopții! Totul, după despărțirea de Tate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.