Presa din India anunţă: Iulia Vîntur şi Salman Khan merg la altar!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/05/2015, 10:57
Presa din India anunţă: Iulia Vîntur şi Salman Khan merg la altar! GALERIE FOTO

Încurcate sunt iţele iubirii pentru Salman Khan. Deşi tabloidele din India anunţau că acesta s-a despărţit de Iulia, lucrurile se pare că nu stau deloc aşa, iar cei doi chiar se pregătesc de nuntă.

Starului de la Bollywood i-au trecut prin pat o grămadă de femei frumoase, celebre în India, precum Sangeeta Bijlani, Aishwarya Rai sau Katrina Kaif.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Însă, se pare, singura care a reuşit să îl convingă să renunţe la burlăcie ar fi românca noastră, Iulia Vântur (34 de ani). O publicaţie indiană anunţă că actorul, în vârstă de 49 de ani, vrea să meargă la altar alături de fosta ştiristă de la Pro TV.

Dezvăluirea a fost făcută presei din India chiar de un prieten apropiat de-al lui Salman, care a precizat că starul a făcut toate demersurile să se însoare până la sfârşitul anului, înainte ca sora lui, Arpita, care s-a măritat pe 18 noiembrie, să sărbătorească un an de căsnicie.

Asta, în condiţiile în care starul riscă în orice moment să-şi piardă libertatea. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru omor din culpă, după ce, în urmă cu 13 ani, a accidentat mortal un bărbat şi a fugit. Actorul a contestat decizia şi va avea un nou termen al procesului pe 15 iunie.

sursa: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×