Scandal de proporţii în învăţământ! Un preot-profesor de religie din Copşa Mică, filmat de o elevă! Ce făcea la catedră! Imaginile au ajuns pe Internet!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
19/01/2018, 14:23
Scandal de proporţii în învăţământ! Un preot-profesor de religie din Copşa Mică, filmat de o elevă! Ce făcea la catedră! Imaginile au ajuns pe Internet!

Scandal de proporţii în învăţământ! Un profesor de religie de la Copşa Mică, judeţul Sibiu, este acuzat de o elevă că s-ar fi masturbat la şcoală. Poliţia şi Parchetul au declanşat cercetări privind acuzele aduse profesorului care este şi preot, după ce mama uneia dintre eleve a depus plângere. Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat vineri că în prezent este în desfăşurare o anchetă în cazul cadrului didactic.

Imaginile fimate de una dintre elevele preotului-profesor au ajuns pe YouTube! „În urma apariţiei imaginilor în media, ne-am sesizat din oficiu şi, împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, am declanşat cercetări privind circumstanţele producerii incidentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită. Între timp, mama uneia dintre eleve a depus plângere înregistrată la nivelul Poliţei Oraşului Copşa Mică”, a anunţat IPJ Sibiu, citat de Agerpres.

Preot-profesor de religie, acuzat că s-a masurbat în faţa elevilor

Liviu Pop i-a cerut public cadrului didactic să îşi dea demisia din sistemul de învăţământ. Potrivit ministrului, diriginta clasei nu ar fi informat conducerea unităţii de învăţământ despre incident.

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat, pentru AGERPRES, că a început vineri o anchetă şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat.„Noi facem ancheta. Am primit azi de la minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput”, a menţionat ÎPS Laurenţiu Streza.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×